alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith · Damer

 
[35]

Ta på en legende, med adidas Stan Smith-sko til dame

Vi har vel kanskje kommet dit at flere tenker på skoene enn på tennis, når vi snakker om Stan? Det er ikke så rart. Tennislegenden var den første som satte navnet sitt på disse skoene og ble en mester på banen, og siden den gang har de stilrene skoene inntatt mange slags scener, baner og arenaer. Med utallige versjoner, modeller, varianter og stiler har de kommet seg inn i garderobene til stilbevisste sneakerheads over hele verden, og det ser ikke ut til å stoppe med det første. De nye kolleksjonene inneholder klassikeren på både kjente og kjære og nye måter, med variasjoner i detaljer og utførelse, men med den samme, skarpe følelsen av ekte vintage-stil. Hos adidas kaller vi det ofte banestil. Det er sporty, sportsinspirerte sko, av og til er de legender på de respektive banene sine, til og med. Det som er felles, og som adidas Stan Smith-skoene også har med seg, er forbindelsen til hjertet av sport, og det har vært kjernen siden de første parene så dagens lys.

Teknologi i vintage banestil i Stan Smith-sko til dame

Når ny teknologi dukker opp, er det ikke noe å være engstelig for. I alle fall ikke når det kommer til sko. Selv om adidas Stan Smith-skoene kanskje har vært blant oss i rundt fem tiår, har de blitt oppdatert og finpusset kontinuerlig, og i dag finner du en mengde forskjellige modeller å velge mellom. Den klassiske skinnoverdelen og yttersålen av gummi har fått versjoner med skinnimitasjon og resirkulert polyester, siden fokus på miljøet bare vokser. Uansett hva slags stil du sikter etter, finnes det en Stan Smith-sko for dame til omtrent alle slags anledninger. Gjennomskinnelige såler eller blå, grønne og røde pløsemerker og hælrammer. Helhvite eller helsvarte. Farger eller mønstre. Du har din stil – vi legger bare til rette med klassisk vintagestil i moderne sneakerslegender.