alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Stan Smith · Damer

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

adidas Stan Smith til damer

Blant adidas’ mest populære produkter finner du den ikoniske tennisskoen Stan Smith, inspirert av tennislegenden med samme navn. Den aller første varianten kom på banen i 1971, men er i senere tid oppdatert til å matche moderne krav og stiler – med oppdaterte tekniske spesifikasjoner og kule detaljer som transformerer tennisskoen til en kul sneaker som kan brukes til alt. Ta en titt på utvalget fra adidas stan smith til damer i nettbutikken.

Gå i en tennislegendes fotspor

Når adidas åpner arkivet for å trekke frem tidligere favoritter, så er det enten i form av trendy Originals-plagg eller moderne nyutgivelser av klassiske sko som aldri går av moten. Stan Smith-skoene er blant disse – og som del av adidas Originals, trekkes linjene fra 70- og 80-tallets legendariske tennissko til det som i dag er blitt en ikonisk fritidssko med lang fartstid.

Materialer og grafikk i adidas stan smith til damer

Velg mellom alt fra klassiske, stilrene sneakers i minimalistisk hvitt og skinn – en del av Home of Classics-kolleksjonen – til fargesterke statement-sko i sterke farger, glitter eller med stilige trykk utviklet i samarbeid med kunstnere fra hele verden. Du finner for eksempel sko i teksturert skinn med dyretrykk og i glitrende rosa – perfekt for deg som er ute etter et feminint uttrykk med WOW-faktor. Du finner stor variasjon av mønstre og farger i adidas stan smith til damer, men alle er utviklet med samme type teknologi og tekniske spesifikasjoner, slik at du kan yte best mulig på banen eller møte hverdagen i stil.