alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith i hvit

 
[36]

En tidløs klassiker med Stan Smith i hvit

En klassiker som aldri går av moten, er tennisskoene Stan Smith i hvit som stadig preger moten. adidas har siden 70-tallet med klassikeren oppgradert sortimentet. adidas har tross alt utviklet klær med sportslig preg til bruk i hverdag, trening og sport. Både egenskapene og funksjonene har bestått gjennom tiden. Lekre er de å ha på seg og stilsikre er de. Innleggssålene er det som sørger for utmerket støtte for beina og god komfort. Designet består av sofistikerte detaljer på skinn og 3-Stripes gjør stilen også avslappet, samtidig som den er elegant. Den øvre delen av skoen består av hvitt lær, mens yttersålen er laget av gummi. Den innerste sålen er laget av syntetisk materiale.

Sportslig mote som skiller seg ut

Det at white Stan Smith er nøytral i fargen, gjør at skoene vil passe til det meste du har på deg. Det er ikke alle joggesko som passer fint sammen med dressbukser, som akkurat disse gjør. Stan Smith i hvit slår heller ikke feil med joggebukser for en avslappet hverdag. Skoene er så og si enkel å inkludere til nesten hvert antrekk du har sett for deg å bruke. Enten du tenker deg å bruke dem til uformelle fester, skole eller jobb så passer skoene fint inn. Disse finnes med lisser, men også med borrelåser for dem som trenger et enklere alternativ.

Ulike nyanser av hvit og tøffe mønstre

Når du tenker hvite sko, så ser du for deg vanlig hvite sko. I dette tilfellet så finnes det flere nyanser av hvit. Skoene finnes i cloud hvit, core hvit og footwear hvit. Ikke nok med det, på toppen av hælene er det fargede detaljer på noen av modellene. Skoene er så og si hvite men har fargedetaljer på hælene. Det kan også være mønstre, alt etter hva du selv foretrekker.