alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Stan Smith · Menn

 
[39]

adidas x Stan Smith til menn

Når adidas åpner arkivet for å trekke frem tidligere favoritter, så er det enten i form av trendy Originals-plagg eller moderne nyutgivelser av klassiske sko som aldri går av moten. Stan Smith-skoene er blant disse – og som del av adidas Originals, trekkes linjene mellom 70- og 80-tallets legendariske tennissko og det som i dag er blitt en ikonisk fritidssko med lang fartstid.

Gå i en tennislegendes fotspor

Den aller første varianten av den ikoniske tennisskoen Stan Smith kom på banen i 1971, men er i senere tid oppdatert til å matche moderne krav og stiler – med oppdaterte tekniske spesifikasjoner og kule detaljer som transformerer tennisskoen til en kul gatesko som kan brukes til alt. Senere er tennisskoen, naturlig nok inspirert av tennislegenden med samme navn, blitt et av adidas’ mest populære produkter – noe du raskt forstår når du knytter skoene for første gang.

Materialer og grafikk i adidas x Stan Smith til menn

Velg mellom alt fra klassiske, stilrene tennissko i minimalistisk hvitt, glatt skinn og en moderne variant av de ikoniske tre stripene ned overdelen – en del av Home of Classics-kolleksjonen – til fargesterke statement-sko i sterke farger, glitter eller med stilige trykk utviklet i samarbeid med kunstnere fra hele verden. Se for eksempel etter modeller med slangeskinn-trykk eller retro borrelås! Du finner stor variasjon av mønstre og farger i adidas x Stan Smith til menn – men alle er utviklet med samme type teknologi og tekniske spesifikasjoner, slik at du kan yte best mulig på banen, eller møte hverdagen i stil.