alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Stan Smith · Menn

 
[50]
1 / 2
Sideav 2

Tidløs klassisk i Stan Smith joggesko til menn

Hold deg tidløs i klassikeren Stan Smith. Joggeskoen har beholdt originaldesignet i flere tiår, mens sålen og skoen hele tiden har fulgt utviklingen. En universell stilig silhuett gjør at det minimalistiske designet glir inn i motebildet tiår etter tiår. Stan Smith selv gjorde det stort på tennisbanen, og silhuetten fra adidas kom allerede i 1971. I dag kan også du fylle fotsporene til Stan Smith i en adidas Stan Smith til menn. Enten du er ute etter en klassisk sko til sommer eller vinter, så finner du en adidas Stan Smith til menn med eller uten fôr. Da trenger du ikke fryse mens du følger fotsporene til den kjente tennisspilleren eller haster fra a til b i hverdagen. 

Hvit, svart eller fargerik adidas Stan Smith til herre

3-Stripes perforerte, parallelle striper dekorerer sidene på denne klassikeren i lær. Klassikeren adidas Stan Smith til herre kommer i flere forskjellige variasjoner og farger, slik at du lett kan finne den som passer best til din egen personlige stil. Enten du vil ha en lekker Trefoil-logo på siden eller variere i forskjellige farger og mønster. Finn deg en farge som du trives med, enten du liker hvit, brun, svart eller flere farger, og se etter det minimalistiske mønsteret som står til stilen din. Noen har også en kledelig, perforert Stan på sidene. Du lukker skoene enkelt enten med skolisser eller borrelås, og er klar for en dag på farten.

Solid tennissko til aktive dager

Med en yttersåle av gummi har du godt grep på underlaget. adidas Stan Smith tennissko med et fôr av fleece og en koppsåle av gummi gir deg et godt grep og en lun varme på kjøligere dager. Mellomsålen og sålen har demping og støtte til føttene dine i en aktiv hverdag.