alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svarte Stan Smith

 
[12]
kolleksjoner
Pris
kr147 - kr1 199
1471199

Ikonisk sko i ny makeover: Svarte Stan Smith

Siden introduksjonen har Stan Smith skoen endret seg lite på utsiden. Her får du den ikoniske skoen med få stilendringer siden navnegiveren først ga dem ut på 1970-tallet, vel med en liten endring i den stilige designen: Du trenger ikke gå for hvitt nå som du også kan få Stan Smith fra adidas i svart!

Svart Stan Smith, tøff og elegant

Fra å være en ledende tennissko til å bli en ledende sneaker for massene har Stan Smith skoene kun gjennomgått små, men viktige forbedringer. De ble først lansert på 1960-tallet, og på 70-tallet fikk de navn fra en av verdens beste tennisspillere. Her er det atletisk tradisjon i møte med innovasjon. Her får du den tilbakelente skoen som gikk fra tennisbanen til gata til moteverdenen med storm, og med ulike løsninger for å fungere der du er. Behøver du litt mer varme? Sjekk ut en Stan Smith i svart med fleece-fôr. Vil du bare gå gatelangs med en sporty og tidløs design? Da fanger samtlige av våre svarte Stan Smith sko oppmerksomheten, samtidig som den gode kvaliteten i gode materialvalg sørger for at du kan nyte av den allsidige designen i lang tid, og det hele med en god gummisåle så du står og går trygt. Og også en stilig skinnutforming som umiskjennelig viser deg og seg selv fra den beste siden.

De riktige detaljene i svart

Alt dette får du med Stan Smith-logoer og 3-Stripes delikat inkludert på skoen, slik at du kan være den sporty moteløven der du er, og med rette la deg nyte av den uslåelige kombinasjonen av komfort, stil og dempet holdning. Her får du skoen for den atletiske, men avslappete, dagen og utseendet. For parken eller gata, riktige detaljer og passform venter deg her i vårkolleksjonen.