alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Blå t-skjorte

 
[278]
1 / 6
Sideav 6

Et allsidig utvalg av stiler med t-skjorter i blå

Her finner du blå skjorter i enkelt design eller med mønstre til sport og fritid. Det brede utvalget finnes for både sport og som fritidsklær i stiler som passer for deg. De ulike passformene består av fast, løsere, tettsittende og vanlig. Uansett hvilke formål så finner du et allsidig utvalg med t-skjorter i en flott blåfarge. adidas lager klær til bruk i sport, trening og fritid av høy kvalitet og flott design.

T-skjorter i bla med materiale designet for en aktiv hverdag

Materialet som brukes i t-skjorter i blått er mange, og ikke minst designet for en aktiv livsstil. Det første alternativet er resirkulert polyester som brukes på t-skjortene for at de skal være lette å ha på seg, og for å holde deg tørr. Vanlig polyester, bomull og elastan inneholder fuktabsorbsjon slik at du også holdes kjølig i tillegg til å være tørr. Mesh-panelet under armene og på baksiden av t-skjorter i blå er konstruert for å gi regelmessig luftstrømming. Tenker du på et mer uformelt utseende som ser mer avslappende ut, så er bomullskjortene midt i blinken. Disse er designet med klare linjer og med det klassiske 3-Stripes designet som byr på komfort samt stil. Du holder deg enkelt varm med en marineblå skjorte med blanding av bomull og fleece med Trefoil-logoen til å pryde designet.

Prester bedre med riktig plagg

Uansett om du tenker å trene på treningsstudioet eller ta deg en joggetur ute i naturen, så er det et godt utvalg av fleksible skjorter på lager som passer din aktivitet. Når du er mest mulig komfortabel og har best mulig bevegelsesfrihet så presterer du automatisk bedre. For mørk morgen eller kveld vil de refleksive detaljene på skjorta lyse opp i mørket. Det er også viktig å holde seg sikker når du er på farten.