alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skjorter i bomull

 
[633]
1 / 14

Freshe og moteriktige skjorter i bomull til alle typer vær

Det er få klesplagg som er like ikoniske som den klassiske bomullsskjorten. Hos adidas har vi nå et stort utvalg av forskjellige spennende designs og farger, og du vil garantert finne noe som tilfredstiller dine unike behov. Hva med en stilig og klassisk sort bomullsskjorte med vårt velkjente 3-Stripes design på ermene for en kul og tidløs look? Denne skjorten er laget i vår kjente smale passform for en elegant og flatterende silhuett, og kommer med en ribbestrikket rund hals som gir en skarp og tøff fremtoning. Denne bomullstoppen finnes i flere forskjellige farger, og de er alle laget i den samme behagelige og avanserte bomullsblandingen. 

En stilig og tidløs bomullsskjorte som byr på det siste innen innovasjon og teknologi

Alle våre t-skjorter i bomull er basert på den samme innovative teknologien og vi arbeider på spreng for å bruke bomull og resirkulert polyester som reduserer miljøutslipp, slik at t-skjortene i vårt utvalg er mer bærekraftige. Dette gjøres gjennom better cotton initiative, som er en av adidas sine mange teknologi- og innovasjonsprosjekter for å redusere forurensning og utslipp av miljøgasser. Den klassiske passformen sørger for at våre t-skjorter egner seg perfekt til trening. De kjennes svært komfortable, og sitter godt på kroppen under hele treningsøkten. De korte ermene og blandingen av tynn bomull resulterer i en t-skjorte som føles like komfortabel uansett hvor du er eller hva du gjør, enten du er ute i byen eller på trening.

En kul bomullstopp som hever ethvert antrekk

Et godt utgangspunkt når du velger en fargerik eller ensfarget Adicolor eller 3-Stripes t-skjorte er at den kan brukes med nesten alt du har i garderoben. For en uformell og stilig look kan man kombinere den med noen klassiske joggebukser i grått eller marineblått, et par ikoniske sneakers som adidas gazelle eller superstar og en komfortabel hettegenser eller overtrekksjakke. Vi anbefaler at du vasker din t-skjorte på skånsomt program og maksimalt 30 grader for å bevare både farge og kvalitet.