alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Grå t-skjorte

 
[124]
1 / 3
Sideav 3

Klassiske og stilige grå t-skjorter til mann og dame

Alle burde ha minst ett par grå t-skjorter i skapet. Perfekt som basisplagg og med kule detaljer som adidas sitt eget velkjente 3-Stripes design som gir det lille ekstra. Den ribbestrikkede runde halsen skaper en fin silhuett og ser bra ut under en skjorte eller jakke. Våre grå t-skjorter er laget av enkelt-jersey som består av 100% bomull og derfor gir den mest komfortable og beste opplevelsen, enten du driver med sport eller trenger en god t-skjorte med høy kvalitet til hverdags. De korte ermene gir denne t-skjorten en ren og enkel profil som også gjør den perfekt til alle typer aktiviteter. Vi har flere ulike farger og modeller som inneholder elastan for en mer elastisk passform og opplevelse.

Våre mest sofistikerte og teknologiske t-skjorter som garantert vil imponere

Den normale passformen bidrar til at du fint kan bruke våre t-skjorter til trening ettersom de ikke sitter for stramt eller løst, som er en fordel ved aktiviteter som løping eller klatring. Den ribbestrikkede runde halsen sørger for god passform på fotballbanen eller tennisbanen, der man løper mye og er i konstant bevegelse. Blandingen av bomull og elastan er effektiv for å holde fuktigheten borte og skaper en deilig myk følelse, slik at du kan løpe langt og lenge uten bekymringer.

En kul og stilig grå t-skjorte passer med absolutt alt

Enten du er fan av en klassisk look med skjorte og chinos eller foretrekker joggebukse og en behagelig hettegenser over vil en grå t-skjorte alltid passe. Perfekt som et basisplagg mot kroppen og under en pen skjorte eller med en åpen skjorte om sommeren.  Videre kan man bruke den grå t-skjorten alene med en shorts og noen stilige sneakers for en litt mer uformell stil. Vi anbefaler maskinvask på 30 grader og at man kun tørketromler på lav varme for at plagget skal holde seg best mulig så lenge som mulig.