alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tall tights

 
[7]

Moteriktige og behagelige tall tights med ekstra benlengde

Tights er et høyt elsket plagg i garderobene våre, mye på grunn av at de passer for absolutt alle. Uansett størrelse, kroppsform eller høyde, finnes det en rekke ulike tights å velge mellom. For deg som er lei av at tightsene ikke er lange nok i beina, har adidas et bredt utvalg av tall tights med ekstra benlengde til både herre og dame. Uansett om du ser etter treningstights eller hverdagstights, er vi sikre på at du finner flere varianter som vil falle i smak. 

Bevar tightsenes tekniske egenskaper

Det er ingen hemmelighet at adidas er kjent for sine funksjonelle, stilige og sporty treningsklær med de kjente 3-Stripes og den klassiske Trefoil-logoen. Med tall tights til trening kan du utfordre deg litt ekstra på treningssenteret, løpe litt lenger på løpeturen eller sykle litt lengre på sykkelturen. Vi har alt fra korte treningstights som er perfekte for dynamiske bevegelser og trening i varmt vær til lange, vindresistente tights som passer godt når været er kjøligere og du trenger mer robuste plagg. Uansett hvilken årstid du trener i, så bør du velge tall tights i materialer som puster og har fukttransporterende egenskaper. Da kan du yte ditt beste på hver eneste treningsøkt.

Sporty og stilige adidas tall tights til trening

Du må passe på å ta godt vare på dem, uansett hva slags tall tights du velger. Med riktig behandling og vask kan du bevare de tekniske egenskapene til tightsene lenge, slik at du har dem i mange år fremover. Dette innebærer for eksempel å bruke et skånsomt vaskemiddel og unngå skyllemiddel, samt la tightsene lufftørke i stedet for å bruke tørketrommel. Du kan gjerne vrenge plaggene før vask, og husk også på å vaske dem med andre klær i lignende farger for å unngå misfarging.