alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Petite tights

 
[9]

Petite tights i små størrelser

Uansett om du foretrekker korte eller lange, mønstrede og fargerike eller diskrete og ensfargede, så finner du garantert en tights fra adidas som vil falle i smak. Er du lei av at tightsene ikke sitter som de skal og at de ikke gir den støtten du ønsker, har vi en rekke tights i små størrelser og petite tights. Her kan du få tights i xs eller tights i xxs uten at du trenger å måtte handle i barneavdelingen. Vi har lange og korte varianter, modeller med og uten kompresjonseffekt og tights som er like fine til trening som til hverdags. Uansett hva slags petite tights du velger, må du sørge for å ta godt vare på dem. Da bevarer de sine tekniske egenskaper bedre, slik at du kan ha dem i flere år. Bruk skånsomt vaskemiddel og unngå bruk av skyllemiddel, da dette kan blant annet ødelegge fukttransporterende egenskaper. La den deretter lufttørke og unngå tørketrommel.

Sporty og stilige adidas treningstights petite

Det er viktig at du sjekker hva slags materiale du trenger når du skal kjøpe petite tights. Dersom den skal brukes på varme sommerdager og harde treningsøkter, bør du velge en variant med gode pusteegenskaper og funksjonelle materialer som transporterer fuktighet og svette bort fra kroppen. Dermed holder du deg kjølig og behagelig under hele økten. Skal tightsen hovedsakelig brukes til fritidsbruk, kan du velge en enklere variant og fokusere mer på at den passer inn i fritidsgarderoben din. Kombiner for eksempel din petite tights med en stilig t-skjorte med den klassiske Trefoil-logoen, en tøff olajakke og et par hvite sneakers for en klassisk, sporty og tøff look. Du kan også bruke en pen bluse, en blazer og et par høye hæler dersom du skal ut på byen eller vil pynte deg litt ekstra. Mulighetene er uendelige med petite tights fra adidas.