alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gul Trøye

 
[25]
Sweden Travel T-skjorte
The Sleeveless Cycling Top
Colombia Hjemmetrøye
Colombia 22 Hjemmetrøye
Colombia 22 Authentic Hjemmetrøye
Arsenal 21/22 Away Authentic Trøye
Sverige Hjemmetrøye
Manchester United 21/22 Home Målvaktstrøye
Juventus 21/22 Third Authentic Trøye
Condivo 21 Primeblue Long Sleeve keepertrøye
Juventus 21/22 Tredje Trøye
Juventus 21/22 Tredje Trøye
Juventus 21/22 Tredje Trøye
Sweden 21/22 hjemmetrøye
Arsenal FC 93-94 Long Sleeve Trøye
Sweden 21/22 hjemmetrøye
Sverige Hjemmetrøye
Arsenal 21/22 Away Trøye
Condivo 18 treningstrøye
Juventus Goalkeeper trøye

Friske og stilige gule trøyer med et moderne snitt for den kvalitetsbevisste

Hos adidas har vi et stort og variert utvalg av gule trøyer til både mann og dame. Her finner du en solid blanding av ulike designs og stiler, slik at du enkelt kan finne en trøye som passer perfekt til deg. Et eksempel på våre friske og kule trøyer er en gul fotballtrøye som kommer med en normal passform og en ribbet v-hals for den klassiske fotballlooken. Fotballtrøyene kommer også med en falsk hullsøm bestående av 50% polyester og 50% resirkulert polyester. Det myke og lette materialet kjennes behagelig mot huden og gjør at du kan yte maksimalt. Vår innovative AEROREADY-materiale er spesialdesignet for å effektivt ventilere ut fuktighet og absorbere svette, slik at du holder deg kjølig og komfortabel selv når du er i høy aktivitet. På sidene har vi introdusert mesh-innfellinger for en bedre treningsopplevelse og man finner flere kule detaljer på baksiden av kragen.

Spennende teknologi og innovative detaljer i skjønn forening

Bruken av mesh på sidene bidrar til at det er lettere å yte maksimalt fordi trøyen ikke klistrer seg fast til kroppen, noe som reduserer svette og ubehag. En ribbet v-hals sørger for en trøye som gir god struktur og bevegelighet for hele overkroppen, og en normal passform bidrar til at man enkelt kan løpe rundt uten at man føler seg begrenset. Dette er særlig en fordel på fotballbanen der intensiteten er høy med mange korte spurter og brå vendinger.

En stilig trøye som kan brukes til alt 

Det beste med våre gule trøyer er at de er svært anvendelige og kan kombineres med absolutt alt. Enten man ønsker en trøye til fotballkampen, trening på gressmatta eller en behagelig trøye til varme dager på stranda, tilbyr våre trøyer alt dette og mye mer. Med sin tidløse profil kan den enkelt kombineres med denim eller joggebukser for en stilig look, eller med en avslappet shorts eller tights. Mulighetene er uendelige, og det er bare kreativiteten som stopper deg. Vi anbefaler at du benytter deg av maskinvask på 40 grader og henger trøyen opp på en line etter vask for best resultat.