alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vester · Damer

 
[28]
Y-3 Puffer Vest SvartY-3 Puffer Vest Svart

Y-3 Puffer Vest

Y-3

Fasjonabel og funksjonell damevest

Vi har vester til alle kvinner for alle gjøremål og aktiviteter, enten du skal gå en enkel fottur, løpe etn maraton, stå snowboard, gå på ski, eller bare ønsker et fasjonabelt plagg med et edgy og sportslig uttrykk. Våre vester kommer i utallige farger, prints og mønstre, med forskjellige passformer, funksjoner og teknologier. Vi har vester som er både vind- og vannfaste, vester med kjekke lommer for oppbevaring av de viktige småtingene og vester som er media-kompatible med kanaler for hodetelefoner. Mange av våre vester er laget i resirkulerbare materialer som også er komfortable og gode mot huden. En damevest er perfekt for deg som ønsker god bevegelsesfrihet, samtidig som du holder deg temperert, lun og komfortabel i all slags vær. Sjekk ut vårt utvalg bestående av vester for snowboard, løpeturer, ski, golf og hverdag. 

Damevest for optimal komfort under aktivitet

VI har en mengde vester for kvinner som spesifikt er designet med tanke på komfort under treningsaktiviteter. Vi har for eksempel vannavstøtende vester fra adidas snowboarding, perfekt for deg som trenger å holde deg varm og tørr under lange dager i bakken. For deg som elsker løpeturer i alt slags vær har vi vind- og vannavstøtende vester med glidelåser som kan åpnes i begge retninger for god ventilering under løpeturen. For skiglade kvinner vil vi anbefale en av våre vester med atletisk passform og god isolasjon, og for deg som ønsker en komfortabel runde på golfbanen, selv når det er litt kjølig i luften, har vi også vester med med funksjonelt og stilig design laget av dun. 

Vedlikehold av yndlingsvesten din 

De fleste av våre vester er laget av materialer som skal vaskes med lignende farger eller separat. Vestene våre skal som regel også vaskes med enten skånsomt vaskemiddel eller vaskemiddel for dun. Vreng vesten før du vasker den og lukk alle glidelåser og lommer. Husk alltid å sjekke vaskelappen i vesten din, slik at du kan beholde vesten din lengst mulig.