alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Vester for herre

 
[30]
Essentials Dunvest
Club Quarter-Zip Vest
Terrex Trail Running Vest
Statement Full-Zip Hooded vest
Frostguard Full-Zip Padded Vest
Frostguard Full-Zip Padded Vest
Essentials Insulated Vest
Authentic 1/4-Zip Vest
Adizero Vest
R.Y.V. Fashion Vest
Arsenal x TFL Padded Vest
Manchester United Padded Vest
R.Y.V. Padded Vest
R.Y.V. Vest
Juventus Condivo 22 Padded Vest
Terrex Xperior Cross-Country Ski Soft Shell Vest
adidas Adventure Cargo Vest
R.Y.V. Light Padded Utility Vest
Real Madrid Padded Vest
Club Quarter-Zip Vest
Terrex Primaloft Hybrid Insulation Vest
Essentials Dunvest
Statement Full-Zip Hooded vest
Prime COLD.RDY Down Vest
FC Bayern Condivo 22 Padded Vest

Gjør deg klar for nye utendørseventyr med vester for herre

En vest er et fantastisk allsidig og anvendelig plagg som passer like godt til trening som til hverdag. Den kan brukes over T-skjorta eller som et ekstra lag over jakka på de virkelig kalde dagene. Enten du er på utkikk etter en stilig vest til hverdagsbruk med mange lommer slik at du har god plass til diverse nødvendigheter, et ekstra lag med kjernevarme for trening eller en teknisk vest til nye utfordringer i terrenget, kan du velge og vrake i det store utvalget av vester for herre hos adidas.

Vær forberedt når marka kaller

For lange turer ute i skog og mark er en hydreringsvest det perfekte alternativet. Velg en formsydd og stilren vest som likevel har plass til to drikkeflasker, flere lommer til energibarer og andre nødvendigheter, samt en praktisk, vanntett lomme til mobiltelefonen dersom regnet plutselig melder sin adkomst. Takket være det smarte designet og lette, pustende materialer er du sikret komfort og bevegelsesfrihet dagen lang. Andre smarte funksjoner inkluderer daisy-chain med låsestropper, nødfløyte, stavholder og reflekser - alltid beredt!

Et nøkkelplagg for alle sesonger og garderober

En lett dunvest kan brukes året rundt og er et nøkkelplagg i enhver aktiv garderobe. Velg en modell som enkelt kan pakkes ned i sekken, slik at du kan ta den frem når du trenger et ekstra lag med varme og pakke den ned igjen når sola skinner og temperaturen stiger. Med høy ståkrage, innvendig stormklaff, vannavstøtende finish og et sømløst kammerdesign er du sikret ekstra god beskyttelse mot elementene, og for deg som liker å ha musikk eller en podcast på øret, kan du velge en vest med mediautgang slik at ledningene ikke er i veien. Vi har også praktiske og isolerende golfvester med COLD.RDY-teknologi for kjølig og fuktig vær, samt stilige og allsidige vester for herre som er ideelle til hverdagsbruk. Uansett hvordan din aktive livsstil ser ut, er vi sikre på at du vil finne den perfekte vesten for deg.