alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte vester

 
[37]
Y-3 Puffer Vest SvartY-3 Puffer Vest Svart

Y-3 Puffer Vest

Y-3

Y-3 Logo Knit Vest SvartY-3 Logo Knit Vest Svart

Y-3 Logo Knit Vest

Y-3

Svarte vester som gir antrekket det lille ekstra 

En svart vest utgjør en perfekt del av en lagdelt påkledning, enten du bruker den for å få varme eller for å få med deg alt det du trenger på utflukten. En svart vest er et svært praktisk og tidløst plagg. Den er perfekt i flere anledninger, og fungerer utmerket både på en sykkeltur om sommeren eller i alpinbakken om vinteren. På varmere dager er lette vester med lommer for oppbevaring en praktisk medhjelper på turen. På mørke og kalde vinterdager kan du kle deg i en svart vest med glatt, vevd materiale, som også inkluderer refleksdetaljer for din sikkerhet på løpeturen. Dersom det er ekstra kaldt kan du gå for en vest med lett fòr i dun. Hvis du er på utkikk etter en svart vest hos adidas finnes det en rekke alternativer, og du vil garantert finne en som tilfredsstiller dine behov. Vestene fra adidas er også laget av miljøvennlige materialer, som blant annet resirkulerte Primegreen-materialer.

Vester til en sporty livsstil

I adidas sitt utvalg av svarte vester vil du finne flere stilige varianter som egner seg både til trening, utenlandsreisen eller byturen. Med en svart vest fra adidas får du både et plagg i en tidløs farge som passer til det meste, og et unikt design som bidrar til god komfort og et stilig snitt. Vestene gir deg den bevegelsesfriheten du trenger for å prestere på trening, og de mange valgmulighetene gjør det enkelt å finne en vest som passer perfekt inn i din garderobe. Skal du ut og sykle eller løpe vil det lette og pustende materialet bidra til at du holder deg komfortabel og tørr mens du er i aktivitet. Dersom du er ute etter en svart vest som kan holde deg varm om vinteren er boblevesten en perfekt kombinasjon av funksjon og mote. 

Lett å ta med, lett å holde ren, lett å elske

En svart vest passer til alt, fra trening til en sporty og stilig hverdagslook. Valgmulighetene er mange, og blant utvalget av svarte vester fra adidas vil du garantert finne det du trenger for å prestere både på trening og i hverdagen. Stilige snitt, kombinert med smarte løsninger for oppbevaring og komfort, gjør vestene til din perfekte følgesvenn - både sommer og vinter.