alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinter · Jakker · Damer

 
[66]
1 / 2
Sideav 2

Hold varmen på plass med vinterjakker til dame

Her oppe i nord virker det som om at vinteren aldri er langt unna. Korte dager og en hvit kappe over de få timene med dagslys er noe vi rett og slett bare må leve med. Det fine er at det er en mulighet til å både finne nye nyanser i stilen, og ikke minst glede seg over å være utendørs, med den rette vinterjakken. Hos adidas finner du vinterjakker til dame som oppfyller selv de strengeste kravene du måtte stille. Her kommer design og funksjon sammen og stenger varmen inne mens kulden må bli igjen på utsiden. Uansett om du er ute etter en lang kåpe med tykt fôr eller til og med vattering av både ekte og syntetisk dun, eller bare trenger et lett, ekstra lag til en kjapp tur utenfor døren, er sjansene gode for at du finner en ny favoritt i kolleksjonene fra adidas.

Slipp stilen løs med den rette vinterjakken

Selv om du trenger noen ekstra lag når kulden kommer snikende, er ikke det noen grunn til å legge igjen stilen hjemme, eller skjule den på innsiden. Vinterjakker til dame fra adidas kommer i fasonger, former og stiler som passer de aller fleste personlige uttrykk. Her kommer design sammen med teknologi og materialer for å lage kreasjoner som ikke bare holder varmen, men som ser bra ut også. adidas samarbeider også med noen av verdens beste designere i egne kolleksjoner for å lage plagg som er unike og gjenkjennelige. Finn vinterjakker til dame som parkaser med pustende egenskaper, lange kåper og jakker med dun med høy fyllevne eller pustende materialer og polyesterfôr som takler kulden og fuktigheten når du er varm etter trening. Materialer som resirkulert polyester og fibre laget av plast hentet fra kystområder, og mange andre bærekraftige initiativer, sørger for at vinterjakkene til dame fra adidas huker av i alle boksene.