alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vinterjakker til herre

 
[112]
1 / 3
Sideav 3

Hvordan finner du riktig vinterjakker til herre?

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette er et ordtak som vi i Norge er svært kjent med, og vi har forskjellige garderober for de ulike sesongene. Sommergarderoben består ofte av shorts, t-skjorter, kjoler, chinos, loafers og sandaler, mens man om vinteren må finne frem støvler, ullundertøy, hansker, luer, skjerf og ikke minst vinterjakken. Dette er et essensielt plagg i vintergarderoben vår. Du kan gå vinteren lyst i møte med en stilig vinterjakke til herre fra adidas, samtidig som du holder deg varm og komfortabel – uten at det går på bekostning av stilen. Med funksjonelle og tekniske løpejakker er det ingen grunn til å legge løpeskoene på hylla, selv på de kaldeste vinterdagene. Gode og varme vinterjakker er et must til fritidsbruk. Vi anbefaler å ha flere forskjellige modeller til ulike værforhold og temperaturer, slik at du har en jakke som holder deg varm og komfortabel gjennom alle vintermånedene.

Hold deg varm med vinterjakker til herre fra adidas

Først og fremst, så må du tenke over hvor varm jakken bør være. Den klassiske, tykke dunjakken er et must i garderoben, og dette er en jakke som holder deg varm gjennom hele vinteren. Dersom du skal trene eller være i aktivitet, kan de imidlertid bli litt for varme og for store. Derfor bør du også ha en treningsjakke for hånden som er tilpasset vinterforhold. Bruk gjerne ull under jakken for å beholde varmen, samtidig som fuktighet transporteres vekk fra kroppen. Velg mellom et hav av ulike farger, alt etter hva du foretrekker. Noen ønsker en diskrét farge i svart, hvitt eller kamuflasje, mens andre ønsker å skille seg ut med en knallfarge som oransje, rosa, gult eller rødt. Uansett hva du ender opp med å velge, så er vi sikre på at du finner en vinterjakke til herre fra adidas som faller i smak.