alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vintersko til dame

 
[201]
Samba OG Sko HvitSamba OG Sko Hvit

Samba OG Sko

Originals

1 / 5
Sideav 5

Grip kulden ved hornene i vintersko til dame

Ingenting ødelegger vinterturen som kalde, våte føtter. I et par vintersko til dame fra adidas trenger du ikke lenger bekymre deg for det. GORE-TEX®-teknologi som er vannavstøtende og puster godt forsikrer deg om at du holder deg tørr og komfortabel hele turen igjennom. Yttersåler i Continental™-gummi gir deg godt grep på glatte vinterstier – våte som tørre – og et mellomhøyt snitt og dempet konstruksjon lar deg holde deg lett på foten samtidig som du beholder stabiliteten du trenger. En responsiv Boost-mellomsåle gir deg energien du bruker tilbake, så du kan få en enestående energiretur og holde det gående hele veien. Med en overdel laget av vannavstøtende adidas Primeknit og med slitesterk sveising kan du stole på at du holder deg tørr og komfortabel – og derfor varm. Du trenger aldri å la kulda ta overhånd lenger i et par vintersko til dame.

Hold varmen i ikonisk stil

Ikke bare kan du finne deg et par adidas vintersko til dame som holder deg varm, du kan også finne deg et par som tar vare på stilen din. Velg deg for eksempel ikoniske sko inspirert av både basketballsko og militærstøvler, og behold den ikoniske adidasstilen du er kjent for. Fleecefôr i et par sko med overdel av skinn holder føttene dine varme og komfortable, mens du holder deg stilfull – og hva er vel bedre enn komfort, kvalitet og stilbevissthet i ett? Er du på utkikk etter en vintersko til dame som du kan ta med ut i terrenget så finner du flere modeller å velge mellom der også. Gå for en nøytral og klassisk hiking-sko, eller velg deg et par mer fargeglade sko som matcher resten av vintergarderoben din. Ikke la vinterkulda vinne, men gå sesongen i møte i varm stil i et par vintersko til dame fra adidas.