alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vintersko til menn

 
[153]
1 / 4
Sideav 4

Gode og funksjonelle vintersko til menn

Med et par komfortable vintersko kan man gå lengre, behagelige turer i de kalde sesongene. Om vinteren er det mye å se opp for, både kulde, is og stiv kuling. Et par gode vintersko vil sørge for at du holder deg oppreist når det er isende glatt ute, tørr på føttene i slapsete snø og varm og behagelig når du beveger deg gjennom skogens snødekte trær og buskvekster. Med andre ord burde man velge en vintersko med omhu, og er man en friluftselsker som beveger seg ute i all slags vær, uansett forhold, er det viktig å huske på å velge en sko med isolerende og vannavstøtende egenskaper med godt grep om underlaget. Men viktigst av alt er såklart skoens passform. Du kjenner føttene dine best, så velg en sko med en passform føttene dine kommer til å omfavne. 

Vintersko til menn for ulike aktiviteter 

I utvalget vårt finner du en mengde vintersko til menn. Vi har sko til deg med brede føtter og til deg som trenger en smalere passform. Vi har skoene som passer perfekt i bindingene på brettet, og som vil holde føttene dine varme og tørre gjennom hele dagen i bakken. Blar du deg gjennom utvalget vårt finner du også en mengde andre typer sko, blant annet vintersko du kan gå i fjellet med, jogge med og som du kan bruke til hverdags. Vi har sko som passer utmerket til deg som går i ulendt terreng og til deg som ofte beveger deg gjennom snøkledde skoger og fjell. 

Funksjonelle vintersko til herre 

Våre vintersko til herre kommer med forskjellige funksjoner og teknologier. Flere av våre sko har vanntett og pustende GORE-TEX®-fôr, gripesterke yttersåler og mesh-overdeler, slik at du skal få den mest behagelige opplevelsen på de mest minnerike turene. Teknologien WINTER.RDY vil holde føttene dine tørre, og teknologien COLD.RDY virker fukttransporterende og isolerende, og vil få deg opp dagens mål – den siste bakketoppen. Bla deg gjennom utvalget vårt for å finne de mest passende, robuste skoene som tar deg gjennom de kalde månedene med glans!