alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boost damer

 
[312]
1 / 7
Sideav 7

DAMER BOOST

Boost-mellomsålen er den mest responsive dempingen vår – noensinne – og gir enestående energiretur: Jo mer du gir, desto mer får du i retur! Den energireturnerende teknologien sender kraft til hvert eneste skritt og sikrer ypperlig demping – uansett løpedistanse og -lengde.

Den responsive dempingen til Boost gir bedre komfort til mellomsålen, og sikrer et utmerket utgangspunkt for langdistanseløpere så vel som nybegynnere. Du finner flere sko med boost for damer, blant annet:

  • Ultraboost: Nøytrale løpesko med sokkelignende passform (Primeknit), utviklet for dedikerte løpere og langdistanseløping. Med Boost, i kombinasjon med den gripesikre yttersålen, har du eksepsjonelt fotfeste og god demping.
  • Ultraboost All Terrain: Nøytrale løpesko tilrettelagt for terrengløping og aktive hverdager. Skoene kommer med Stretchweb-yttersåle – som gir energiske steg gjennom naturlig fleksing – og Continental-gummi – som sikrer enestående grep.
  • Pureboost: Pureboost X er spesialdesignet boost for damer, og kommer i flere modeller og design tilpasset stil og behov – som Pureboost X Clima, som er utviklet med økt ventilering i overdelen. Den tettsittende passformen er perfekt for løping i bygatene, men egner seg også til hverdagsbruk. I tillegg til å ha alle elementene som originalen, har Pureboost X en bredere plattform i forfoten og en adaptiv fotbue – spesialtilpasset kvinner.
  • NMD_R1: Retroinspirerte sko med responsiv Boost-teknologi og EVA-plugger i mellomsålen, en klassisk 80-tallsdetalj, som står i stil til den ellers 80-tallsinspirerte stilen. Velg mellom minimalistiske fargenyanser og heldekkende kamuflasjemønster.
  • NMD_TS1 Primeknit GTX: Her møtes fremtidsrettet design og tradisjonell skoteknologi – som GORE-TEX-fôr og Boost-demping. Skoene kommer med en vannbestandig lisseklaff som holder elementene på avstand under heftige treningsøkter i terrenget.
  • POD-S3.1: Tettsittende sko som henter inspirasjon fra 90-tallet – men demping fra øverste hylle. Den strikkede overdelen har detaljer i semsket materiale, og den tykke yttersålen er i gummi, med fleksible flex-spor.

Relaterte produkter

BOOST-teknologien er implementert i mange adidas-modeller, som: