adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas by Stella McCartney · Tennis

 
[1]

Tennisutstyr fra adidas by Stella McCartney

Gjør deg klar for denne sesongens Wimbledon – eller den lokale tennisbanen – med sofistikert tennisutstyr fra adidas by Stella McCartney. I samarbeid med Stella McCartney har adidas utviklet en elegant kolleksjon av klær, sko og tilbehør som med sine effektive treningsklær og teknologibaserte tennissko kombinert med Stellas sofistikerte og elegante stil, passer like godt på tennisbanen som på catwalken. Uansett hva du ser etter, finner du det du trenger av tennisutstyr fra adidas by Stella McCartney i nettbutikken – et godt utgangspunkt for deg som vil være kampklar og elegant på samme tid.

Utvikle ferdighetene med tennisutstyr fra adidas by Stella McCartney

Smidighet, hastighet og fokus er nøkkelord for deg som ønsker å bli god i tennis, og hvis du vil komme seirende ut av kampen, må du forberede deg godt. Velg og vrak mellom klær, sko og annet tennisutstyr fra adidas by Stella McCartney, og vis publikum hva du er god for fra kampstart til seier! Se for eksempel etter klær med teknisk avanserte materialer som transporterer svette bort fra huden og sikrer ventilasjon og komfort i kampens hete, slik som Climalite. Uansett finner du elegante og sofistikerte skjørt og kjoler for en feminin look på banen, samt mer praktiske poloskjorter og treningseffektive shorts og tanktopper, i tillegg til varmere plagg du vil trenge når sommervarmen falmer og høsten tar over – eller når du spiller på innendørsbaner.

I utvalget tennisutstyr fra adidas by Stella McCartney finner du også tennissko som, på grunn av tekniske spesifikasjoner som en slitesterk Adiwear-yttersåle og 3D Torsion-teknologi for adaptiv støtte i mellomfoten, er optimalisert for både kamp og trening. Se gjerne etter sko med BOOST-teknologi i mellomsålen for en responsiv og energireturnerende demping ved hopp og raske bevegelser.