alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-skjorter til cross trening

 
[1]

Trenger du nye T-skjorter til crosstrening?

Du kan aldri få for mange T-skjorter i treningsgarderoben, og heldigvis for deg har vi et stort utvalg T-skjorter til crosstrening for både dame og herre. Lite er mer irriterende under en treningsøkt enn en svett og klam T-skjorte som klistrer seg til ryggen, og når du trener hardt er det om å gjøre å være så komfortabel som mulig når svetten renner og blodet pumper. Enten du sverger til utendørstrening eller treningsstudioet, har vi T-skjorter i deilige og luftige materialer med både korte og lange ermer som vil få deg gjennom selv de mest intensive øktene året rundt.

Egenskaper som hjelper deg med å prestere bedre

Våre T-skjorter til crosstrening er perfekte for selv de tøffeste treningsøktene. Vi bruker kun førsteklasses materialer for enestående komfort og ytelse, slik at du kan trene lenger med fokuset på topp. Vi har løstsittende T-skjorter for deg som foretrekker en luftig og ledig passform, men også tettsittende T-skjorter med blant annet støttende Alphaskin, fukttransporterende teknologier som AEROREADY og HEAT.RDY, ventilering i svettesoner, UV-faktor for ekstra beskyttelse på solskinnsdager, luktmotstandige teknologier som Polygiene og kinetisk konstruksjon for enestående bevegelsesfrihet. Her finner du også modeller med FreeLift Pattern som er perfekte for bevegelser over hodet, noe det gjerne blir en del av under crosstrening.

Bærekraftig mote

Vi jobber hele tiden med å bli mer bærekraftige og miljøvennlige, og et av tiltakene våre er å bruke mest mulig resirkulert materiale i produktene våre. Noen av T-skjortene er faktisk laget med 100 % resirkulert polyester, slik at du kan ta bærekraftige valg uten at det går på bekostning av den gode stilen. Vi har et stort utvalg T-skjorter til både dame og herre som passer enhver stil, enten du foretrekker nøytrale farger og diskrete detaljer eller vil ha sterke farger, spreke mønstre og kreative detaljer i treningsgarderoben. Klikk hjem dine bærekraftige favoritter i dag.