alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Parley · Damer

 
[39]

adidas x Parley til damer

Innen 2050 er det antatt at det kommer til å være mer plast enn fisk i havet. For å bidra til å håndtere denne utviklingen har adidas inngått et samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensning av havet. adidas ønsker å være en ledende aktør innen utvikling av bedre og mer miljøvennlige løsninger i treningsindustrien – og med adidas x Parley-samarbeidet er målet å øke bruken av mer bærekraftige materialer og samtidig redusere plastforurensningen i havet. Sammen med Parley for the Oceans utvikler vi treningsklær, sko og tilbehør produsert med minst 75 % gjenbruk av plastavfall.

Parley Ocean Plastic® – gjenbruk av marint plastavfall

adidas x Parley til damer er en kolleksjon av dameklær laget med minst 75 % materialer av gjenvunnet plastavfall fra avsidesliggende øyer, strender og kyststrekninger. Plastavfallet sendes til Parleys partnere, som makulerer avfallet og gjenvinner råmaterialet til polyestergarn av høy kvalitet: Parley Ocean Plastic®. Dette erstatter bruk av vanlige plastmaterialer i produksjonen av treningsklær – bare med adidas x Parley til damer, menn og barn.

Produksjonen av Parley Ocean Plastic® gjennomføres dessuten med et lavt energiforbruk og vannforbruk. Slike løsninger er helt nødvendig for at du som forbruker skal slippe å velge mellom jordkloden og treningsklær av høy kvalitet. Og dette er bare starten!

adidas x Parley til damer – klær, sko og tilbehør

Du finner et stort utvalg av klær, sko og tilbehør fra adidas x Parley til damer – fra treningstights og løpesko til overdeler og sports-BH-er. En stor del av kolleksjonen er laget i samarbeid med Stella McCartney, som også er en viktig aktør innen det å finne mer miljøvennlige løsninger i moderne klesproduksjon. Løpeskoene fra adidas x Parley til damer er utviklet med en vevd overdel av gjenvunnet plastavfall fra havet.