alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Parley · Menn

 
[50]
1 / 2
Sideav 2

adidas x Parley til menn

Innen 2050 er det antatt at det kommer til å være mer plast enn fisk i havet. For å bidra til å håndtere denne utviklingen, har adidas inngått et samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensning av havet. adidas ønsker å være en ledende aktør innen utvikling av bedre og mer miljøvennlige løsninger i treningsindustrien, og målet med adidas x Parley-samarbeidet er å øke bruken av mer bærekraftige materialer, og samtidig redusere plastforurensningen i havet. Sammen med Parley for the Oceans utvikler vi treningsklær, sko og tilbehør produsert med minst 75 % resirkulert plastavfall.

Parley Ocean Plastic® – gjenbruk av marint plastavfall

adidas x Parley til menn er en kolleksjon av herreklær produsert av minst 75 % resirkulert plastavfall fra avsidesliggende øyer, strender og kyststrekninger. Plastavfallet sendes til Parleys partnere, som makulerer avfallet og bruker råmaterialet til å lage polyestergarn av høy kvalitet: Parley Ocean Plastic®. Dette erstatter bruk av vanlige plastmaterialer i produksjonen av treningsklær – kun i adidas x Parley til menn, damer og barn. Produksjonen av Parley Ocean Plastic® gjennomføres dessuten med et lavt energi- og vannforbruk. Slike løsninger er helt nødvendig for at du som forbruker skal slippe å velge mellom jordkloden og treningsklær av høy kvalitet. Og dette er bare starten!

adidas x Parley til menn – klær, sko og tilbehør

Du finner et stort utvalg av klær, sko og tilbehør fra adidas x Parley til menn – fra treningstights og løpesko til fotballtrøyer og vinterjakker. Løpeskoene fra adidas x Parley til menn er utviklet med en vevd overdel av gjenvunnet plastavfall fra havet, mens Parley-ryggsekken lages av 100 % resirkulert polyester samt materiale med regenerert ECONYL®-garn.