alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Parley · Menn

 
[163]
1 / 4
Sideav 4

adidas x Parley til menn

Innen 2050 er det antatt at det kommer til å være mer plast enn fisk i havet. For å bidra til å håndtere denne utviklingen, har adidas inngått et samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensning av havet. adidas ønsker å være en ledende aktør innen utvikling av bedre og mer miljøvennlige løsninger i treningsindustrien, og målet med adidas x Parley-samarbeidet er å øke bruken av mer bærekraftige materialer, og samtidig redusere plastforurensningen i havet. Sammen med Parley for the Oceans utvikler vi treningsklær, sko og tilbehør produsert med minst 75 % resirkulert plastavfall.

Parley Ocean Plastic® – gjenbruk av marint plastavfall

adidas x Parley til menn er en kolleksjon av herreklær produsert av minst 75 % resirkulert plastavfall fra avsidesliggende øyer, strender og kyststrekninger. Plastavfallet sendes til Parleys partnere, som makulerer avfallet og bruker råmaterialet til å lage polyestergarn av høy kvalitet: Parley Ocean Plastic®. Dette erstatter bruk av vanlige plastmaterialer i produksjonen av treningsklær – kun i adidas x Parley til menn, damer og barn. Produksjonen av Parley Ocean Plastic® gjennomføres dessuten med et lavt energi- og vannforbruk. Slike løsninger er helt nødvendig for at du som forbruker skal slippe å velge mellom jordkloden og treningsklær av høy kvalitet. Og dette er bare starten!

adidas x Parley til menn – klær, sko og tilbehør

Du finner et stort utvalg av klær, sko og tilbehør fra adidas x Parley til menn – fra treningstights og løpesko til fotballtrøyer og vinterjakker. Løpeskoene fra adidas x Parley til menn er utviklet med en vevd overdel av gjenvunnet plastavfall fra havet, mens Parley-ryggsekken lages av 100 % resirkulert polyester samt materiale med regenerert ECONYL®-garn.