alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsdress for høye menn

 
[14]

Frisk og fin treningsdress for høye menn

Ser du etter et behagelig antrekk som du kan tusle rundt hjemme i, eller er tiden inne for å sparke i gang fotballsesongen? I begge disse tilfellene er en myk og god treningsdress løsningen. Treningsdressen er et høyt elsket plagg for de aller fleste, og den består av en bukse eller tights kombinert med en matchende genseren. Genseren kan komme med eller uten glidelås, og den har som oftest lange ermer. Hos adidas finner du treningsdresser uansett hvilken størrelse du bruker, hvilken kroppsform du har eller hvor høy du er. Du kan for eksempel skaffe deg en treningsdress for høye menn, dersom du ønsker plagg med ekstra lengde. Er du lei av bukser som er for korte i beina og gensere som er for korte i ermene? Da er dette det perfekte valget for deg. Vi har en rekke ulike farger og varianter, og vi er sikre på at du finner en eller flere modeller som faller i smak.

Moteriktige og klassiske treningsdresser med ekstra lengde

Hos adidas kan du få en treningsdress for høye menn som er moteriktig, klassisk og sporty. Med klær i deilig collegestoff designet for komfort, kan du vise at du er en ekte atlet både på og utenfor banen. Her kan du få behagelige bukser med en kontrastfarget logo på beinet for en autentisk look og normal, avsmalnet passform som er både komfortabel og romslig. Elastiske mansjetter, passepoilerte lommer på sidene og snorstramming på elastisk liv er fine og praktiske detaljer. Dersom du ønsker en lettere treningsdress for høye menn, kan du velge en behagelig modell av trikot, laget for atleter på hviletid. Med ikoniske 3-Stripes fra krage til mansjett, gir du et sporty og klassisk uttrykk. Praktiske detaljer som slip-in-lommer på sidene, hel glidelås på jakken og elastisk liv med snor på buksen, gjør at denne treningsdressen garantert kommer til å bli en ny favoritt.