alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Boksing

 
[16]

Bredt utvalg av utstyr til boksing

Boksing er en spennende, utfordrende og krevende sport som krever mye av både deg og utstyret ditt. Derfor er det svært viktig at du har det rette utstyret på plass når du skal inn i ringen. Hos adidas finner du et bredt utvalg av bokseutstyr som gjør at du kan bli klar til en ny sesong med spenning og kraft.

Imponer i bokseringen med utstyr fra adidas

Enhver god bokseopplevelse begynner med det mest nødvendige av bokseutstyr. Dette innebærer først og fremst gode boksehansker og riktig beskyttelse. Du bør møte kraftige slag med holdbart skinn og støtdempende polyretanskum, og du må for all del sørge for at du har rett størrelse i forhold til vekten din. Lettere boksere krever letter boksehansker. I tillegg til boksehansker som beskytter hendene dine, bør du også ha en myk og tøyelig bandasje med borrelås som er lett å feste. Dette er virkelig et nødvendig tilbehør for alle som driver med boksing. I tillegg til hansker og bandasjer, må du selvsagt også ha hodebeskyttelse – headguard – for å beskytte hodet på best mulig måte. Hodebeskyttelse fra adidas er laget for sparring, ikke konkurranse, og er produsert med hurtigtørkende materiale på innsiden og støtabsorberende skumpolstring. Det gjør den både myk og komfortabel å ha på seg under selv de svetteste øktene. Videre bør alle kvinnelige boksere også ha gode sports-bh-er med høy kompresjon for maksimal støtte. Den kan gjerne også ha mesh-fôr og pustende egenskaper for optimal komfort.

Annet praktisk tilbehør til bokseøkten

I tillegg til det mest nødvendige bokseutstyret, er det en rekke praktisk tilbehør du kan skaffe deg. Dette innebærer blant annet gode sokker med pusting og demping, vannflasker som holder væsken kald og praktiske bager som rommer alt du trenger å ha med deg. Selvsagt bør du også skaffe deg et håndkle slik at du kan tørke av deg svetten underveis!