alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Knebeskyttere

 
[3]

Beskytt knærne med knebeskyttere fra adidas

Uansett hva slags idrett du driver med eller hvilket nivå du er på, er det viktig å ha det rette sikkerhetsutstyret på plass slik at du holder deg trygg under hele treningsøkten. Dette er spesielt viktig for de mest sårbare områdene på kroppen, og kneet er en av disse. Knærne trenger ekstra støtte. Det gjelder spesielt under lange eller tunge treningsøkter, samt etter en skade. Knebeskyttere gir kompresjon og varme til knærne, og de øker blodsirkulasjonen og mottakeligheten til kneet. I tillegg hjelper de deg med å gjennomføre mer stabile og kontrollerte bevegelser mens knærne holder varmen under hele økten. Hos adidas har vi en rekke ulike knebeskyttere i ulike farger, alt etter hva som passer best for din stil og personlighet. Med knebeskyttere av høy kvalitet kan du fokusere på det du driver med. Fleksible soner holder deg bevegelig, mens tykk vattering beskytter godt mot støt.

Hvordan velger du riktige knebeskyttere?

Knebeskyttere kommer i ulike former og fasonger, og det som hovedsakelig skiller dem fra hverandre er tykkelsen. Dersom du driver med utholdenhetsidrett og langdistansetrening, kan du gjerne velge en 3 mm tykk knebeskytter. Denne veier lite og passer derfor for aktiviteter der du ønsker så lett utstyr som mulig. Knebeskytteren støtter deg når du begynner å bli sliten mot slutten av treningen, og den hjelper deg med å få tilbake kontrollen over knebevegelsene dine. Dersom du driver med blandet aktivitet og variert trening der både støtte og smidighet er nødvendig, kan du gjerne velge en 5 mm tykk knebeskytter. Dette er en generell knebeskytter som kan brukes til aktiviteter både i og utenfor treningsstudio. Trives du best med korte og tyngre aktiviteter som for eksempel vektløfting? Da kan det være en god idé å velge en 7 mm tykk knebeskytter som gir kraftig stabilisering for tunge løft, så vel som ekstra støtte under rehabilitering.