alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultraboost · Barn

 
[4]

Ultraboost til barn

Verden er i stadig endring – og adidas har over lang tid investert i forbedring av produkter for å bidra til positiv endring. Gjennom et fokus på nettopp dette lages overlæret i Ultraboost 21 til barn med minimum 50 % resirkulert plast fra havet for å bidra der det er mulig til renere hav. Dette er i samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensningen i havet.

Ultraboost i alle aldre

adidas Ultraboost til barn følger den samme oppskriften som Ultraboost for voksne, med et fokus på kvalitet, design og ytelse – og er utformet for en travel hverdag med utedager, fritidsaktiviteter og turer i skog og mark. Sikre at familiens små føtter puster like godt som de voksnes med Primeknit-teknologi, som gir god bevegelighet og støtte i alle situasjoner – fra frilek til organisert idrett. Med adidas Ultraboost til junior har du samme høye kvalitet og komfort til idrettsutøvere som til barn.

Innovasjon i hvert skritt med Ultraboost til barn

Ultraboost 21 er designet for å sikre best mulig komfort og kvalitet – uten at det går på bekostning av stil og design. Som verdens første 3D-strikkede løpesko er Ultraboost til barn utviklet for å skape en naturlig flyt i tråd med barnas naturlige bevegelser. Boost-sålen har satt en ny industristandard i måten den tar støyten når barna leker og løper, gjennom avansert teknologi hvor hundrevis av Boost-kapsler sikrer både store og små en demping som gjør selv de mest travle og krevende dager til en lek. Primeknit-overdelens støttende passform bidrar dessuten til bedre bevegelighet, og 3D-rammen i hælen sikrer godt bakkefeste. Totalopplevelsen med Ultraboost til familiens junior blir en løpesko som barna kan trene, leke og utvikle seg i.