alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

UltraBoost · Barn

 
[12]
CYBER MONDAY EXTRA 20% OFF
best for
Størrelse
Pris
kr1 039 - kr1 699
10391699
adidas Ultraboost DNA x LEGO® Colors Sko Hvitadidas Ultraboost DNA x LEGO® Colors Sko Hvit

adidas Ultraboost DNA x LEGO® Colors Sko

Barn Løping

Ultraboost 5.0 DNA Primeblue Boost Sko HvitUltraboost 5.0 DNA Primeblue Boost Sko Hvit

Ultraboost 5.0 DNA Primeblue Boost Sko

Barn Løping

Ultraboost til barn

Verden er i stadig endring – og adidas har over lang tid investert i forbedring av produkter for å bidra til positiv endring. Gjennom et fokus på nettopp dette lages overlæret i Ultraboost 21 til barn med minimum 50 % resirkulert plast fra havet for å bidra der det er mulig til renere hav. Dette er i samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensningen i havet.

Ultraboost i alle aldre

adidas Ultraboost til barn følger den samme oppskriften som Ultraboost for voksne, med et fokus på kvalitet, design og ytelse – og er utformet for en travel hverdag med utedager, fritidsaktiviteter og turer i skog og mark. Sikre at familiens små føtter puster like godt som de voksnes med Primeknit-teknologi, som gir god bevegelighet og støtte i alle situasjoner – fra frilek til organisert idrett. Med adidas Ultraboost til junior har du samme høye kvalitet og komfort til idrettsutøvere som til barn.

Innovasjon i hvert skritt med Ultraboost til barn

Ultraboost 21 er designet for å sikre best mulig komfort og kvalitet – uten at det går på bekostning av stil og design. Som verdens første 3D-strikkede løpesko er Ultraboost til barn utviklet for å skape en naturlig flyt i tråd med barnas naturlige bevegelser. Boost-sålen har satt en ny industristandard i måten den tar støyten når barna leker og løper, gjennom avansert teknologi hvor hundrevis av Boost-kapsler sikrer både store og små en demping som gjør selv de mest travle og krevende dager til en lek. Primeknit-overdelens støttende passform bidrar dessuten til bedre bevegelighet, og 3D-rammen i hælen sikrer godt bakkefeste. Totalopplevelsen med Ultraboost til familiens junior blir en løpesko som barna kan trene, leke og utvikle seg i.