alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Ultraboost · Barn

 
[15]
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost Web DNA Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 22 Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost 22 Sko

Ultraboost til barn

Verden er i stadig endring – og adidas har over lang tid investert i forbedring av produkter for å bidra til positiv endring. Gjennom et fokus på nettopp dette lages overlæret i Ultraboost 21 til barn med minimum 50 % resirkulert plast fra havet for å bidra der det er mulig til renere hav. Dette er i samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensningen i havet.

Ultraboost i alle aldre

adidas Ultraboost til barn følger den samme oppskriften som Ultraboost for voksne, med et fokus på kvalitet, design og ytelse – og er utformet for en travel hverdag med utedager, fritidsaktiviteter og turer i skog og mark. Sikre at familiens små føtter puster like godt som de voksnes med Primeknit-teknologi, som gir god bevegelighet og støtte i alle situasjoner – fra frilek til organisert idrett. Med adidas Ultraboost til junior har du samme høye kvalitet og komfort til idrettsutøvere som til barn.

Innovasjon i hvert skritt med Ultraboost til barn

Ultraboost 21 er designet for å sikre best mulig komfort og kvalitet – uten at det går på bekostning av stil og design. Som verdens første 3D-strikkede løpesko er Ultraboost til barn utviklet for å skape en naturlig flyt i tråd med barnas naturlige bevegelser. Boost-sålen har satt en ny industristandard i måten den tar støyten når barna leker og løper, gjennom avansert teknologi hvor hundrevis av Boost-kapsler sikrer både store og små en demping som gjør selv de mest travle og krevende dager til en lek. Primeknit-overdelens støttende passform bidrar dessuten til bedre bevegelighet, og 3D-rammen i hælen sikrer godt bakkefeste. Totalopplevelsen med Ultraboost til familiens junior blir en løpesko som barna kan trene, leke og utvikle seg i.