alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Originals-jumpere

 
[6]

Kryss av i alle komfort-boksene med Originals-jumpere

Originals handler alltid om to ting: stil og komfort. Bomullsblandet fleece, resirkulert polyester, jersey-stoff, ribbestrikking og hetter som stenger verden ute og varmen inne. Ekte streetwear-kjennere har alltid et utvalg med adidas Originals-jumpere klare til innsats, og grunnene til det er mange. Den kjente følelsen av å være hjemme i et plagg som alltid stiller med godfølelsen, og stildetaljer som 3-Stripes, Trefoil og klassiske tekstmerker som viser hvor stilrøttene dine er plantet, for å nevne noen. adidas Originals-gensere setter alltid standarden, og sikter høyt.

Er du en ekte streetwear-kjenner?

Liker du å skru opp komforten uten å ofre på stilen? En streetwear-kjenner vet hva trendene holder på med og hvor de er på vei, og setter sitt merke på dem før de blir dagligdagse. adidas Originals-jumpere har alltid tatt pulsen på de nyeste vibbene innen streetwear og er de første til å vise frem collabs og nye designsamarbeid med noen av verdens største artister, designere og kunstnere. Plant uttrykket ditt sammen med noen av de mest komfortable og essensielle stilplaggene, med adidas Originals-gensere både med og uten hette.

Komfortsikre basisplagg til korte og lange dager

Noen ting i garderoben din fortjener å være basisplagg. Nettopp de plaggene som er grunnlaget for resten av uttrykket og antrekket ditt. adidas Originals-jumpere og -gensere er akkurat det. Komforten er med deg hele dagen, så sett dem sammen med sneakers, chinos, skjørt eller denim – de er med på det aller meste. Detaljene legger til rette for tilbehøret, enten du liker å gå for store gullkjeder eller bare en liten blomst i håret. Ta godt vare på bomullsblandet fleece med forsiktig vask og behandling, så har du gensere og jumpere fra Originals som varer i sesong etter sesong, og fortsetter å legge grunnlaget for både korte og lange dager.