alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sneakers · Menn · Hvit

 
[292]
1 / 7
Sideav 7

Ta stegene videre i hvite joggesko til menn

Enten du har lyst på et ikonisk, klassisk par sko som har vært i produksjon lenge eller fottøy som er litt mer moderne, så har vi de rette joggeskoene til deg i vårt utvalg. Våre hvite adidas joggesk til menn er enten helt hvite eller hvite med livlige og interessante detaljer. Sålene gir foten din en myk komfort. Mellomsålene sørger for en stabilitet og et motsvar til enhver overflate. Yttersåler av gummi gir et godt grep og er spesielt gode i vått terreng slik at du kommer deg fra a til b uten unnskyldninger. Det kjennes nesten som en sokk som klemmer foten, når du kjenner den fantastiske støtten og komforten. Enten du er en løper, tennisspiller eller en entusiastisk trener, så vil de hvite joggeskoene sørge for all den komforten og støtten som du trenger, takket være de støtabsorberende egenskapene og forsterket fleksibilitet.

Joggesko med stilige, slitesterke egenskaper

I tillegg er de hvite joggeskoene til menn laget av slitesterke materialer, slik som nylon, som gjør at det er et valg som varer. Stilige refleksstriper på joggeskoene gjør dem til et perfekt valg når du løper om kvelden, slik at du fortsatt blir sett av andre trafikanter. Puter i hælene demper og tar vekk trykket mot hælene når du løper flere kilometer på asfalten. De blir viktige følgesvenner til en god form.

Liv opp garderoben med trendy hvite adidas joggesko

Se etter stilige trendy varianter som livner opp i garderoben og gir deg det adidas-uttrykket som du fortjener. De moteriktige adidas joggeskoene vil passe fint til dine favoritt joggedrakter, shorts og t-skjorter. Og med vår moderne teknologi og fantastiske kvalitet, kommer du til å få lyst til å bli veldig aktiv når du tar på deg adidas joggeskoene. Så gode er de på føttene. De kommer ikke til å svikte deg.