alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

ZX.

 
[146]
1 / 4
Sideav 4

Innovative løpesko med avanserte funksjoner: adidas ZX

Er du på jakt etter nye løpesko? God komfort og eksepsjonelle egenskaper står i hovedfokus hos adidas ZX, en kolleksjon med joggesko hvor en lekker stil og avanserte funksjoner vektlegges. ZX serien har helt siden lanseringen i 1984 hatt som mål å imøtekomme behovene til løpere i alle kategorier, både nye og erfarne. Selv i dag er modellene fullspekket med teknologi. Det gjelder for eksempel Boost-teknologien. Boost gir god demping og returnerer energi for hvert steg du tar. Overdelen sitter godt om foten, puster bra og føles veldig lett ut. De fleste av modellene har en tettsittende passform for at du skal ha god kontroll mens du løper. ZX kolleksjonene preges av et futuristisk design, samtidig som elementer fra 80-tallet er godt ivaretatt. De er nærmest blitt ikoniske og er et kulturelt symbol. Du trenger derfor ikke å holde deg til løping for å kunne bruke disse skoene med stil – du styler dem uanstrengt opp til et råstilig streetstyle-antrekk på et blunk.

Fargerike og spennende ZX kolleksjoner

Én ting er i alle fall sikkert, og det er at adidas ikke er redd for å leke seg med farger og edgy looks. Mange av skoene fås med en dristig fargepalett, og du kan velge mellom mange ulike nyanser og kombinasjoner. Felles for dem alle er imidlertid de lett gjenkjennelige 3-Stripes på siden av skoen. Det er enkelt å finne en adidas XZ som sklir rett inn i garderoben din. Menn kan bruke dem med baggy jeans og en tettsittende T-skjorte på dagtid, eller du kan livne til festantrekket med et par fargerike adidas joggesko. Damer kan like enkelt variere ved å bruke skoene til kjole, skjørt, joggebukse og jeans, alt etter hva som står på dagens program. Det kan faktisk være superkult å bruke joggeskoene sammen med finkjoler for å skape vågale kontraster.