alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

ZX

 
[18]
Våre ZX-sko har fargerike stiler som vil skille seg ut i mengden. Basert på de klassiske skoene fra 1980-tallet, tilbyr våre nyeste ZX en kombinasjon av banebrytende teknologi og moderne stil med retro inspirasjon.

ZX oppdatert for deg

Det moderne utvalget bringer ZX-verdenen inn i det siste av teknologi og komfort. Få smarte løsninger, som en 3D-printet mellomsåle som tilbyr en unik følelse og uovertruffen komfort i hvert trinn. ZX-serien er designet med alle i tankene: Velg dine ZX-sko og opplev et nivå av tilfredsstillende komfort som ikke kan forstås, bare føles. Alt i den rette, ikoniske stilen.

adidas ZX for små og store

Her finner du både adidas ZX til barn og voksne. Uansett får du de samme gode sneakerene fra adidas, med ZX for små som stor. Få støtten du trenger til hvert steg i hverdagen, og som fostrer idrettsglede hos både barn og voksne. Alt i en fremtidsrettet estetikk med den aller beste teknologien for å ta komforten til adidas ZX-sko til nye høyder.

Finn din sko og stå støtt

Hele familien kan føle støtten i sine ZX-sko. Hver sko er designet med komfort i tankene, og låner gjerne materialer og løsninger fra andre adidas-sneakere. Hvis du ønsker å gjøre retro joggesko til en del av hverdagsgarderoben din er det få bedre valg. Her kan du finne adidas-stiler fra 80- og 90-tallet, sammen med komforten som de siste materialvalgene gir. Designet er strømlinjeformet, inspirert av klassikerne, så du kan tre inn i de ikoniske og tidløse rekkene som den lange adidas-tradisjonen har fostret. Skoen er et oppdatert ikon med den høyeste teknologiske yttersålen, noe som sikrer unik komfort og iøynefallende stil. adidas ZX-serien leverer ultimal komfort med ikonisk ZX-stil, noe som gjør disse til et fargerikt innslag i skapet ditt. Finn ditt nye favorittpar i dag.