alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badeshorts for barn

 
[21]

Lær barna å svømme i en badeshorts for barn

Badeshortser for barn til det våte element. adidas har et bredt utvalg av badebukser og badeshortser beregnet på svømming, bading eller andre vannaktiviteter. De er laget av materiale som tørker raskt på grunn av en vannavstøtende overflate og med forskjellig passform. Vi kan anbefale en shorts som sitter tett til svømmeren som vil svømme raskt, men badeshortsene er lette og skal ikke være til hinder for farten på en svømmetur. Badeshortsene for barn har en innebygd underbukse av mesh, tåler godt klor og er behagelige mot kroppen. Dermed skal alt ligge til rette for et herlig bad eller en god svømmetur.

Send barnet inn i badesesongen med stil

Selv om du alltid kan kjenne igjen adidas på 3-Stripes eller det vesle merket nederst, så er utvalget av stiler stort. Her kan du gå for den ville Camo-stilen for den stilsikre 3-Stripes svømmeren eller bare en helt enkel, klassisk badeshorts. Du finner den litt lengre brettshortsen og den med en vanlig lengde. Trykt mønster eller ensfarget. Felles for badebuksene og badeshortsene er at de tåler klor, har en vannavstøtende overflate og er behagelige på. De passer også fint til svømmeopplæringen enten poden har svømmeopplæring på skolen eller på svømmekurs i den lokale svømmeklubben.

Ta vare på havet

Alle vet at om skriver du navnet ditt i sanden, så står det ikke skrevet der til evig tid. Enten vil vinden blåse det bort eller så kommer det en bølge og visker det ut. Kanskje er det nettopp det som gjør det så magisk, det at det en gang stod der. Sanden kan brukes som lerret igjen og igjen, på samme måte bruker også adidas resirkulert materiale for å ta vare på havet. Så kan våre barn svømme i det igjen og igjen. Og deres barn etter det.