alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svømmeshorts og brettshorts gutter

 
[18]

Stilige og anvendelige svømmeshorts og brettshorts for gutter i farta

Om det er på stranda eller i svømmebassenget, vil den unge og fremadstormende gutten både føle seg bra og vise seg frem, samtidig som han ikke hindres av badebuksen. En badeshorts for gutt skal være kul, den skal være tøff og den skal absolutt tåle røffe tak. Slipp lek og motivasjon løs med den rette brettshortsen for han!

Trening eller lek – adidas badebukser til gutter passer til alt

Om han skal trene for å bli den neste OL-mesteren eller bare hive seg ut i bølgene med venner, får han den samme kvaliteten i badebukser for gutter. Her finner man klorresistente materialer som sørger for god levetid til plagget. Sammen med en god og behagelig passform og ulike lengder. Akkurat slikt som må til for å finne rett badeshorts gutt til rett gemytt og bruk. For den som trener aktivt finner man her tilpassete former, samt da klorresistens, som man også finner i badeshorts sammen med tøffe trykk for å synes i leken på stranda. Ja, og naturlig nok også UV 50+ faktor. Videre har våre svømmeshorts og brettshorts for gutter elastiske liv med strammesnor som gjør det lett og ledig å få på seg badeshortsen. Alt med mesh-underbukse som sørger for den rette, sikre følelsen når det stupes eller hoppes i vannet.

Ta bomba med stil

Ikke bare er svømmeshorts og brettshorts for gutter smarte i stoff og snitt. De har også stilen som skal til. Her kan man velge mellom en rekke farger, trykk, og design som lar den unge finne rett badeshorts til seg og sin kulhetsfaktor. La han føle seg like tøff og sikker som han er bevegelsesfri i et par brettshorts for gutter fra adidas. Vi vet at barn fortjener det beste, så hopp i det og finn det rette paret av badebukser til gutter her!