alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Tilbehør til barn

 
[41]
SPEND kr599 TO GET EXTRA 20% OFF*

SAVE ON CYBER MONDAY DEALS

Make this your best season yet and beat the festive rush. Spend kr599 or more and we’ll give you an extra 20% off*.
Condivo Halsvarmer
adidas x Disney Minnie and Daisy Ryggsekk
adidas x LEGO® Classic Ryggsekk
adidas x LEGO® Tech Pack Ryggsekk
adidas x LEGO® VIDIYO™ Ryggsekk
Dance ryggsekk
adidas x LEGO® Classic Caps
adidas x Classic LEGO® Flaske 0,75 l
adidas Originals x André Saraiva Ryggsekk
COLD.RDY Running Training Hals
Camo Ryggsekk
adidas x Classic LEGO® Veske
adidas x LEGO® Tech Pack Crossover Bag
adidas x LEGO® Tech Pack Hals
Sun Protective Neck Buff
Belgia Hjemmeskjerf
adidas x LEGO® Lue
Dance Caps
Classic Ryggsekk
Fun Trefoil Two-Way Ryggsekk
adidas by Stella McCartney Flaske
adidas x Classic LEGO® Flaske, o,75 l
adidas x Classic LEGO® Midjeveske
adidas x Classic LEGO® Ryggsekk
Baseball Caps
Trefoil Universe Winter Sett
ARKD3 Beanie
adidas x Marvel Black Panther caps
adidas x Classic LEGO® Lue
adidas x LEGO® Classic Caps
adidas x LEGO® Tech Pack Padded Caps
Classic Ryggsekk
adidas x Messi Beanie
Beanie
Milano 16 Sokker, 1 par
adidas x Disney Minnie and Daisy Sokker, 3 par

Tilbehør til barn på Black Friday for skole og trening

Fotball, hodeplagg, ryggsekker, masker, skjerf og klokker er blant utvalget av tilbehør til barn på Black Friday. Mye av adidas sitt tilbehør til barn på Black Friday passer fint i enkelte ryggsekker. Materiale som brukes er nylon, polyester og TPU. Til skolen har adidas flere ryggsekker og treningsbagger i flotte design. Brukte treningstøy har egne lommer i baggene, slik at det ikke skitner til rene klær. Enkelte modeller har også egne innerlommer for laptop. Fotballer som er designet med slitesteerke konstruksjoner, er tekniske fordeler som er designet for å utvikle barnets ferdigheter i fotball. TPU-overflaten er maskinskydd for lengre levetid og med gummiblære som sikrer mykere kontakt samt respons i kontrollerte pasninger. Et alternativ er sømløse fotballer for en jevnere opplevelse på banen. Dette er også fotballer brukt i internasjonale toppligaer. Konstruksjonen er termisk bundet, og gir forutsigbar bane og oppspring gjennom kampene. Til keeperen vil fotballhansker for juniorer by på ekstra kontroll og redde ballen som en proff med de forsterkede fingrene og gripesikre håndflater.

Outlet på tilbehør til barn på Black Friday med romslige bager

Finn frem til det som trengs i outlet på tilbehør til barn på Black Friday. En vannresistens klokke er en moderne vri på adidas-stilen og i kombinasjon av pre-digitale tider. Den er laget for moderne livsstil med to tidssoner, stoppeklokke og kalender. En praktisk og moderne klokke for hverdagen. Til kjølige dager vil en flott gave med favorittlaget på skjerfet slå an. Munnbind finnes også med populære fotballogoer på. En ekstra fordel med munnbindene fra adidas er at de er komfortable, vaskbare og gjenbrukbare. Det myke og pustende stoffer lar deg bruke masken daglig i all komfort. Munnbindene er laget av resirkulert polyester og elastan. Fullfør gjerne barnets tøffe stil med en caps i foretrukket farge eller mønstre. Capsene er laget av tvill i hundre prosent bomull og med justerbar lukking bak.