alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte kjoler barn

 
[4]

Sporty og komfortabel i svarte kjoler for barn fra adidas

For familiens jenter som liker å kle seg i kjoler, men allikevel være sporty og tøff, er en svart kjole til barn perfekt. Det spiller ingen rolle om det er til tennis eller på skolebenken, en svart kjole for barn passer uansett. Kjolene er i fuktkontrollerende materialer, med den behageligste passformen og det hele i en uslåelig kombinasjon av et feminint og samtidig bestemt uttrykk.

Sporty og elegant

Det er lett å se for seg sorte skjørt og kjoler for barn svinge seg gjennom tennisspillet. Med den rette silhuetten, myke og fukttransporterende materialer, samt innebygget tights er de minste i familien klare for å omfavne dager fulle av aktivitet og utfoldelse. De samme gode, og elegante løsningene er perfekte for på dans og annen moro. Med en løstsittende svart kjole for barn er hun klar for å terpe fotarbeid med stil. Eller hva med å bare nyte den uslåelige kombinasjonen av atletisk kvalitet, med et moderne uttrykk i designet. Være seg skolebenk eller trening, eller bare hjemme i hagen. Et flott utvalg svarte kjoler og skjørt for barn gjør at hun får de helt rette vibbene og en kul stil med etisk og behagelig bomull, og smarte designvalg som gjør henne uslåelig. Godt for de minste, omverdenen og selvtilliten.

Behagelig og klar for nye utfordringer

Med høy bevegelsesfrihet, gode løsninger som elastisk liv, og myke materialer som resirkulert polyester eller bomull, så er de ulike svarte kjoler for barn klare til å hjelpe familiens mindre kvinner til å være aktive gjennom hele dagen. De vil nyte den høye selvtilliten de får av å føle seg frie, fine og komfortable. Skapt med samme omhu som idrettsantrekk, og med den tidløse sansen for estetikk fra adidas får en her det helt rette plagget for en lang og aktiv dag.