alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

FIFA fotball-VM

 
[336]

Fløyten for første avspark går snart. Nå er det VM i fotball og spenningen så vel som feststemningen blant fansen både på stadion og i tusenvis av hjem i hele verden stiger. Kjøp offisielle VM-drakter og topp-preseternde utstyr hos adidas.

RIHLA TRN SAL HvitRIHLA TRN SAL Hvit

RIHLA TRN SAL

Futsal

1 / 7
Sideav 7

adidas, et hjem for VM-utstyr

Er du klar for årets fotballeventyr? I 2022 spilles fotball-VM i Qatar og adidas’ al-Rihla er turneringens offisielle ball. «al Rihla» betyr reise og den symboliserer nye muligheter, for alle spillerne men også for alle oss som ser på fra sidelinjen. La fotball-VM 2022 bli en reise også for deg. La al-Rihla åpne nye muligheter som du også tar del i – en ny start, en ny drøm, et nytt mål. Hos adidas finner du offisielle VM 2022-drakter, utstyr og tilbehør laget for å hjelpe alle som vil å gripe denne sjansen til å skape nye muligheter, til å bryte nye grenser og til å drømme om nye høyder, uansett hvem du er. Det starter med deg – i 2022. Før avspark er alle like, stillingen er 0-0.

Gjør deg klar for fotball VM med adidas

VM i fotball er et eventyr, en reise, en verden av muligheter som åpner seg for alle som vil være med. For de som vil gripe sjansen til å gjøre noe, bli med på noe nytt, utvikle seg selv og sitt eget potensiale. Sport kan endre liv. Ingenting er umulig. adidas hegner om denne idéen, denne kjernen i hva VM i fotball er og betyr. adidas skaper klær, fotballsko, baller og drakter som følger deg på reisen og hjelper deg å nå målene og drømmene dine, uansett hvem du er og hvor du er. Smak på spenningen du også ved å tre inn i ditt lags offisielle landslagsdrakt før avspark – uansett om du ser kampen fra tribunen eller fra sofaen hjemme – eller kanskje på kafé med andre tilhengere. Kjenn forskjellen når du trekker på deg fotballskoene som er som skapt for deg. Spill med hevet hode og stolt blikk i adidas sportshijaber. Sport er for alle, fotball er for alle, eventyret fotball VM er for alle. Bli med på den eventyrlige reisen som fotball-VM er og la drømmen din bli til virkelighet.