alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Predator

 
[62]
Launch Football Predator 2024 Fall Winter image
The adidas Predator has one aim. Score. Here to enable net-busting power, pure control and spot-on accuracy. Goals never came so easy.
1 / 2
Sideav 2

Ta kontroll på fotballbanen med adidas Predator

Hvis du leter etter en høytytende fotballsko med eksepsjonelle egenskaper, er adidas Predator et godt valg for deg. Historien til denne ikoniske skoen strekker seg over 25 år tilbake i tid. Helt siden skoen ble lansert i 1994, har den vært et must for dedikerte fotballspillere som elsker den enestående adidas-kvaliteten. Lær, gummi, knotter og 3-Stripes – her får du hele pakka. Mange nyere modeller er tilgjengelig med såkalt Demonskin som gir fotballskoen et aggressivt utseende med massevis av små knotter på overdelen og sidene. Denne ekstra gummistøtten griper ballen godt, noe som mange mener er en klar fordel i spillet. Det er ikke juks, du drar bare fordel av systemet! Du kan også få sko uten lisser, og høyden kan variere. Du får derfor velge mellom ankelhøyde eller høyere. Den sokkelignende konstruksjonen rundt ankelen former seg etter foten din og gir enestående komfort. Hvis du ønsker ekstra støtte, bør du velge en variant med overdel i Primeknit.

adidas fotballsko med eksepsjonell ytelse

Skoen har en lang historie, og mange fotballentusiaster tenker kanskje på David Beckham når de hører navnet adidas Predator. Dagens modeller er oppdatert med innovative teknologier og er utviklet for å bringe dagens talenter frem i lyset. Skoene klarer derfor å holde tritt med dagens etterspørsel og matcher moderne spillestiler. Mange av modellene har en 360-graders konstruksjon. Det vil si at konstruksjonen består av en overdel og yttersåle som er skapt for å gi deg fullstendig kontroll på fotballbanen. Du kan velge mellom ulike farger som rødt, svart og hvitt, og du kan velge varianter som passer for ulike underlag. Uavhengig av hva du velger, må du tenke på hva som passer foten din best. Har du riktig bredde og lengde? Tenk at lengden skal være så tett som mulig for å få best mulig kontroll på ballen. For smal lest kan derimot føre til gnagsår. Ta gjerne mål av foten din for å være sikker på at du velger rett størrelse.