alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX® sko for herre

 
[36]

Legg milene bak deg med tøffe GORE-TEX®  sko for herre

Vi har både terrengløpesko, tursko og andre GORE-TEX®  sko for herre som lar deg bevege deg i skog og mark i full komfort. Dette er herresko som gjør deg klar for alt. Det er bare å ta dem på deg, og du er klar til å løpe gjennom sølepytter, opp et fjell og gjennom en våt skog med føttene dine godt beskyttet. I tillegg til å være vanntette, har skoene en rekke andre praktiske egenskaper. Enkelte modeller har for eksempel en forsterket tåhette som beskytter de følsomme tærne dine mot slag. Det kan nemlig være fort gjort å dunke foten i steiner, røtter og andre hindringer på stien. Våre GORE-TEX®  joggesko for herre som er beregnet for bruk i terreng, har dessuten gripesikre såler. Vi bruker blant annet Yttersåle i Continental™-gummi som gir et utrolig godt grep, selv når bakken er våt og glatt.

Kom deg ut på løpetur med GORE-TEX®  joggesko for herre

Hvor høye skoene skal være er noe av det første som du bør vurdere. Lave sko som rekker under ankelen er praktiske når du vil løpe fort av sted, mens sko som beskytter anklene mot stein og slag blir ofte foretrukket av dem som skal opp på luftige fjelltopper. En god løsning kan derfor være å ha en sko til løping og en annen til krevende fjellturer. Vi har ikke bare GORE-TEX®  sko for herre som er beregnet for terreng. Våre vanntette joggesko kan brukes til hverdags også. Takket være gode mellomsåler og eksepsjonell demping, kan du holde deg både komfortabel og tørr på beina i all slags forhold. Se gjerne etter modeller med responsiv demping om du ønsker sko som gir god energiretur for hvert steg du tar. Designet varierer mellom røffe og fargerike terrengsko til klassiske modeller med elegante, klassiske fargetoner.