adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Treningssko til herre

 
[69]
1 / 2
Sideav 2

TRENINGSSKO FOR HERRE

Hver dag er en ny sjanse til å bli en bedre utgave av deg selv – på trening og ellers. Det krever mot å bryte grensene og jobbe mot store mål, men med gode treningssko er du godt på vei. Prøv deg på nye aktiviteter. Tren i nye omgivelser – på gress, asfalt, treningssenter; det har ikke noe å si. Vær åpen for resultater du ikke forventer. Tross dørstokkmila og ikke la deg distrahere. På med treningsskoene – gi det et forsøk.
Treningssko for utebruk
Du trenger ikke noe sentermedlemsskap for å bli sterk og godt trent. Prøv treningssko for herre med skooverdel i mesh for sko som puster mens du sprinter avgårde. Responsiv demping for komfort bidrar ytterligere så du kan holde fokus på målet mens yttersålen gir solid grep for raske endringer i hastighet.
Treningssko for innebruk
Få god støtte i bevegelsesflyten under all type trening inne. Hvis du stort sett løfter vekter på treningssenter har du, i motsetning til løpere, behov for sko som støtter all kraft kroppen kan produsere. En flatere yttersåle hjelper deg med å generere mer kraft nedenfra og opp, så du har mer stabilitet under treningen. Hvis treningsøktene dine ofte inkluderer aktiviteter som hopping og sprinter inne, kan det være nyttig med kryssfunksjonelle treningssko med en mellomsåle som demper med BOOST eller BOUNCE, som gir energisk komfort så du pusher hardere – lengre.
Tilpass treningssko for herre
Hva motiverer deg? Bruk din egen treningsinspirasjon og kreativitet til å tilpasse skoene dine. Velg en mi adidas-sko, og sett din egen vri på designet. Velg mellom en rekke fargepaletter og print, og legg til spesifikasjoner som setter din personlige stil i forsetet. Det finnes ingen regler. Bare tilpass skoene etter egendefinerte krav, og vis hele verden at du forventer mye av det du har på bena.