adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Treningstilbehør

 
[323]
Sale: Up to 50% Off
Pris
kr69 - kr1,799
691799
1 / 7
Sideav 7

Treningstilbehør

Riktig utstyr kan øke motivasjonen, noe som har direkte påvirkning på resultater, og forhåpentligvis på det optimale sluttresultatet: En sunn kropp og et smilende sinn! Et annet viktig element i det hele er beskyttelse og sikkerhet, da treningsformer som vektløfting, boksing og ballsport enkelt kan føre til skader hvis du ikke har nødvendig beskyttelse og er uheldig. Du finner alt du trenger av treningstilbehør i nettbutikken.

Treningstilbehør til ballsport

Du finner et stort utvalg av tilbehør til lagsport som fotball, volleyball og håndball i nettbutikken – fra essensielle tilbehør som leggbeskyttere, knebeskyttere og treningshansker, til mer allsidige produkter som ryggsekker, bager og gymposer, sokker, pannebånd og håndklær. Fotballene fra adidas er som regel såkalte Official Match-baller – altså av en slik kvalitet at de har gjennomgått FIFAs tester, fått FIFA Quality Pro-sertifisering og kan benyttes i profesjonelle ligaer og mesterskap.

Treningstilbehør til løping

Hold deg synlig når du løper langs veien med luer, pannebånd og løpebelter med refleksdetaljer – spesielt nyttig når det blir kaldere og mørkere i vinterhalvåret. Kombiner gjerne dette med sokker med integrert demping i fotbladet og ergonomisk passform, samt ventilerende løpecaps med Climalite-stoff som transporterer fukt og svette bort fra hår og hud.

Treningstilbehør til alle årstider

Møt vinterkulden med varme hodeplagg som pannebånd og beanies, og møt opp på vintertrening med varme fleece-pannebånd og komfortabel Climaheat-teknologi. Og når sommeren ankommer Norge, er det viktig at du beskytter deg mot UV-strålene – for eksempel med solskjermer og solhatter fra adidas Originals. Fullfør stilen med stilige og beskyttende solbriller, samt annet tilbehør med egnet effekt.