alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpesko til konkurranser

 
[79]
Launch 2024 Spring Summer Running adizero image
Launch 2024 Spring Summer Running adizero image
Launch 2024 Spring Summer Running adizero image
Launch 2024 Spring Summer Running adizero image
1 / 2
Sideav 2

LØPESKO FOR KONKURRANSER FRA ADIDAS

Se for deg målstreken. Så ser du for deg at du slår en personlig rekord eller sikrer pallplass. Dette øyeblikket skal du jobbe mot. Om det er korte baneløp eller lange distanser du skal løpe, er det av stor betydning at du velger løpesko for konkurranser tilpasset den aktuelle distansen og behovene dine. Eksplosive 400-metersløp eller hinderløp krever helt andre tekniske finesser enn løpskonkurranser som omfatter langt lengre distanser, så det er viktig at du vet hva du ser etter. adidas har et stort utvalg av konkurransesko for løping, slik at du enkelt kan velge de skoene som passer deg, og la fokus ligge på den viktige mentale forberedelsen.

KONKURRANSESKO FOR DEG SOM LØPER LANGE DISTANSER

Når det kommer til konkurranseløping, er det viktig at du finner balansen mellom god demping og energiretur. I adidas’ utvalg av løpesko for konkurranser finner du varierte typer skum og teknologier benyttet i mellomsålene, som det dynamiske skummaterialet LIGHTSTRIKE PRO, som sikrer redusert vekt og fjæring i for- og mellomfoten samt enestående demping. Hvis konkurranseløpet foregår i ulendt terreng, kan det også være en god idé å se etter en Continental-yttersåle som sikrer godt grep på både våte og tørre overflater.

HOLD FOKUS MED GRIPESIKRE LØPESKO TIL KONKURRANSELØPING PÅ BANER

Når du driver med konkurranseløping, er det viktig å velge materialer som sitter godt og komfortabelt og som ikke irriterer og flytter fokus fra målet. Det er også viktig at du velger sko tilpasset underlaget, også når det kommer til baneløping. Om du konkurrerer i sprint eller andre distanser på myke baner, finnes det flere alternativer innen konkurransesko, avhengig av behov så vel som nivå og ambisjoner. En mulighet er konkurransesko med banepigger, som krever en viss tilvenning, men som kan gi en tilpasset opplevelse når du konkurrerer på baner. Piggene på slike konkurransesko er laget av karbon og nylon og har en ultralett stivhet som gir et skarpt grep helt frem til målstreken.