alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skisko og skistøvler

 
[3]

Få en bedre vinteropplevelse med skisko og skistøvler fra adidas

Ski er en viktig del av vår kultur og identitet, og det er lite som slår følelsen av å mestre den vakre puddersnøen med et par ski på beina. Uansett om du går på ski som proff eller på hobbybasis, er det viktig at du har det rette utstyret på plass. Dette innebærer selvsagt gode ski og skiklær, men også skisko og skistøvler. Hos adidas har vi en rekke ulike varianter for både herre og dame. Du bør ha sko som passer til skiene, men du bør også ha sko som du kan bruke på tur i teknisk krevende vinterterreng. Om vinteren er det ekstra viktig å ha sko med gode såler som tåler glatt og vått terreng. 

Robuste vintersko fra adidas

Selv om det er svært populært å takle det snødekte terrenget med et par ski på beina, går det også helt fint å gå tur om vinteren – så lenge du har de rette skoene. Velg for eksempel et par høytytende terrengstøvler som er spesialdesignet for tekniske eventyr. Disse støvlene gir deg varmen som trengs i alle vinterforhold, og det praktiske lukkesystemet gjør det enkelt å stramme skoen. Med en membran som stenger fuktigheten ute og et uslåelig grep på is og snø, er disse støvlene det perfekte valget for et vellykket vintereventyr. Dersom det er ekstra kaldt ute, kan du gjerne velge et par sko med fôr eller legge inn et par ullsåler.

Skopleie er viktig!

Det er helt essensielt at du impregnerer skoene godt før bruk. Dette skaper et beskyttelseslag som holder smuss og fuktighet ute og som forlenger skoenes levetid. Dersom skoene blir skitne, kan du tørke av dem med en fuktig klut og eventuelt egnet skopleiemiddel. Impregner dem og la dem tørke før du tar dem i bruk igjen.