alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gloro fotballsko

 
[3]
Copa Mundial fotballsko SvartCopa Mundial fotballsko Svart

Copa Mundial fotballsko

Fotball

adidas Gloro - en sann legende på fotballbanen som tar ferdighetene til neste nivå

Våre tøffe og solide Copa Mundial fotballsko reflekterer den lange og komplekse historien til adidas når det gjelder å lage fotballutstyr av topp kvalitet. adidas gloro er laget med det fineste K-skinn i forfoten for både stil, eleganse og praktiske egenskaper, og vil garantert vekke oppmerksomhet. Den normale passformen sørger for at du raskt vil finne deg til rette på fotballbanen, og at skoene vil kjennes komfortable nok for en hel dag på treningsfeltet. De avanserte og moderne knottene er designet for fast underlag, samtidig som du får en utstanset mellomsåle i EVA, som gir stabilitet og demping for alle fotballfrelste. Yttersålen er spesialutviklet for faste, naturlige underlag, noe som sikrer at disse skoene vil passe perfekt på et ordentlig fotballstadion.

Smart innovasjon møter historiske detaljer og ikoniske materialer

Bruken av EVA-materialer i mellomsålen legger grunnlaget for en behagelig og støttende mellomsåle, som bidrar til at du unngår skader, samt at det reduserer belastningen på kroppen. Vår avanserte lukking med lisser gjør sitt til at skoene både sitter godt og at de ikke sklir av ved taklinger eller løp. Det eksklusive k-skinnet gir både en unik visuell karakter til skoene, samtidig som det kjennes slitesterkt og gir god polstring for tærne i forfoten. I tillegg bidrar yttersålen til en forbedret fotballopplevelse fordi den er spesialdesignet for å håndtere ujevnheter som oppstår på naturgress.

En udødelig klassisker i praktiske farger som kan kombineres med alt

Med sitt friske og tøffe utseende i sort og hvitt med copa mundial skrevet på siden, vil disse adidas gloro fotballsko ta seg godt ut med en helt enkel shorts i farger som hvitt, blått, sort eller rødt. Våre adidas Gloro vil ikke minst passe perfekt med både en shorts og fotballdrakt i sort for en matchende og stilig effekt. Ved behov kan du enkelt benytte en fuktig klut for å tørke over knottene, eller fjerne rester av gress som fester seg på undersiden av skoene.