alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotball · Sko · Lisseløs

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

Spill med proffene i lisseløse fotballsko

Velg deg et par lisseløse fotballsko og spill fotball i sko som er designet for at du skal få spille din stil og ditt spill. I flere tiår har vi levert et sikkert design, uansett idrett eller spillestil. De nyeste fotballskoene har en teknologi i bunnen som skal sørge for en god ballkontroll og et design på yttersålen som optimaliserer grepet og gripeevnen til ethvert underlag. Enten du spiller på gaten med sko som er laget til det, knuser ballen i mål på banen eller takler rivaler på stadium med profesjonelle fotballsko, så har adidas de rette fotballskoene til deg.

Velg de rette fotballskoene til deg

Du kan dominere spillet og lede laget ditt videre oppover i ligaen når du velger riktige fotballsko. Først må du vite hvor du skal spille, slik at du kan tilpasse skoen til underlaget. Alle fotballskoene fra adidas kommer med og uten knotter. Velg knotter til et mykt underlag, fast eller kunstgress, og uten knotter til hardere, flatere underlag som innendørs fotballtrening, da er en enkel yttersåle med godt grep nok. Du finner lisseløse fotballsko til alle underlag og med en ribbestrikket åpning som du bare kan stikke foten ned i og som holder seg på plass hele kampen igjennom.

Ta spillet opp til et høyere nivå

adidas leverer, og med de riktige fotballskoene kan du også levere. Enten du vil mestre en imponerende ballkontroll, slippe farten din løs eller takle motstanderne, finner du et par fotballsko som passer din spillestil. Fotballsko i lettvekt lar deg løpe med ballen til du skinner på banen gjennom forsvaret til motpartens lag og setter ballen rett i nettet. Velg den fargen som passer spillet ditt best og vis frem fotballspilleren i deg på neste trening. Ingenting er bedre enn det.