alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballsko uten lisser

 
[25]
Hva er vel mer behagelig enn fotballsko uten lisser med en sokklignende følelse? Det er her adidas kommer på banen – bokstavelig talt. Her får du flyt helt fra garderoben til kampens siste minutt.

Fotballsko uten lisser for hurtige vendinger

Med overlegen komfort og en funksjonalitet i en klasse for seg selv, er fotballsko uten lisser fra adidas løsningen på en rekke utfordringer. Innlegg av Carbitex-karbonfiber lar deg få en eksplosiv akselerasjon, og den elastiske konstruksjonen gir deg støtten du trenger gjennom krappe bevegelser og finter – her kan du virkelig briljere med både fart og spenning. Du finner også modeller med spesialdesignede soner på overdelen, som Control Zone, som gir deg ekstra godt ballgrep som igjen gir deg kontrollen du elsker. En støttende og mellomhøy krage gir deg stabilitet for hvert steg og spark.

Lisseløse fotballsko lar deg fokusere

Når du slipper å tenke på lisser og matchende stramming på hver fot, så har du mer rom for å tenke på det som virkelig teller – ballen og hvordan den kan finne veien til nettet. Økt konsentrasjon gir deg dermed økt prestasjon, og det har adidas tenkt på da de designet lisseløse fotballsko. Du finner modeller spesielt utviklet for ulike typer underlag, fra grus til gress og kunstgress, og også egne design for harde og myke underlag. Med andre ord, kan du finne fotballsko uten lisser som passer akkurat til ditt type spill og din hjemmebane.

Hold det enkelt

Fotballsko blir fort utsatt for både smuss, gjørme, grønske og svette, og det kan av og til være greit å gi dem en liten shine. De fleste skoene som du finner her hos adidas kan enkelt tørkes av med en fuktig mikrofiberklut, og så er du straks klar til neste utfordring på gressmatta. Her kan fokuset ditt alltid ligge på sporten.