alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpesko langdistanse

 
[33]

UTFORDRE LØPEREN I DEG MED LØPESKO TIL LANGDISTANSE

Når det kommer til langdistanseløping, er det viktig at du er til stede fra topp til tå. Det inkluderer den mentale forberedelsen – og det inkluderer gode løpesko til langdistanse spesifikt tilpasset distansen du skal løpe. Kanskje det er første gang du over tid skal trene deg opp til ditt livs lengste distanse, det være seg én mil eller fem! Eller kanskje du skal teste egne grenser med ultramaraton? Uansett er den mentale opptreningen én viktig brikke. En annen er finjustering til underlaget og distansen med løpesko til langdistanseløping.

TILPASS LØPINGEN ETTER DISTANSE OG UNDERLAG

I sin enkleste forståelse er langdistanseløping å sette én fot foran den andre, om og om igjen. For entusiaster av langdistanseløping og maratonløp handler det om så mye mer enn det. For adidas ligger det også til grunn en langt mer kompleks tilnærming til langdistanseløping, og resultatet ligger i det brede utvalget av sko til langdistanseløping. Her finner du et stort utvalg løpesko tilpasset lange distanser, med en optimal balanse mellom løpeeffektivt design, vekt, demping og slitestyrke.

TEKNOLOGISK INNOVASJON FOR UTMERKET ENERGIRETUR OG DEMPING

Ved valg av løpesko for langdistanse kreves det en god balanse mellom riktig støtdemping og god energiretur. Her må du vurdere dine egne behov og hvilke distanser du løper. Med innovativ BOOST-teknologi i mellomsålen har du kraft og episk energiretur til å holde føttene i gang over tid, takket være hundrevis av Boost-kapsler fordelt på den ultralette mellomsålen. Alternativt kan du velge en tykkere mellomsåle som kombinerer to typer EVA-skum i dobbel REPETITOR-teknologi, som stabiliserer hælnedslag og støtter jevne overganger. I adidas’ utvalg av løpesko til lange distanser finner du en rekke alternativer etter hvilke behov du har, hvilket underlag du løper på og naturligvis distansen du skal løpe.