alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

REFRESH YOUR WORKOUT

Workout essentials created to keep you moving forward.

Trening · Damer

 
[1115]
Pris
kr49 - kr3,799
493799

NEW GYM GEAR

Finding the right gym clothes for your body type is essential to getting what you need out of your workout.

Boxer and fitness guru @jawsnelson also recommends having the right gym gear to help meet your goals. “An indoor training sneaker is so important for home workouts.” To keep motivated, she suggests working out with others. “Set yourself up with a team or group of virtual workout friends and hold each other accountable.”

Treningsutstyr til damer

Treningstights, sports-BH-er, fotballer eller tenniskjoler: Du finner alt du trenger av treningsutstyr til damer fra adidas. Match treningsgleden med inspirerende klær, sko og tilbehør som med sin treningsoptimaliserte utforming og stilige design forhåpentligvis bidrar til bedre resultater, økt komfort under treningen og en mer aktiv hverdag.

Optimalisert treningsutstyr til damer for effektiv trening

En aktiv hverdag fylt med lidenskapelig glede over å være i bevegelse, uansett hva slags type aktivitet det er snakk om, er noe vi alle bør etterstrebe i søken etter et godt liv. Det er for mange enklere å møte treningen med entusiasme når du kan kle deg i inspirerende tøy, og spesielt hvis treningsutstyret er med på å gi bedre resultater. Dette kan du oppnå ved å se etter treningsutstyr til damer som er utviklet med treningsoptimalisert teknologi som for eksempel holder deg kald og kjølig under intens trening, som lette Climacool-materialer, og kompresjonsklær som støtter musklene før, under og etter trening.

Finn riktige treningssko til ditt bruk

Det er så mye å glede seg over når det kommer til trening. En viktig forutsetning er likevel at du er komfortabel i det treningsutstyret du har, og at det egner seg til det du bruker det til. En slik fallgruve kan være sko – for her kan det være lurt å trø varsomt (!) og vurdere hva slags behov du har før du handler. Det kan være fristende å gå for et par i den stilen eller fargenyansen du foretrekker, men du bør først sikre at de er laget for ditt bruk med en passende såle og nødvendig teknologi. Velg mellom et stort utvalg av treningssko til blant annet løping, ballsport, boksing, tennis og vektløfting.

Treningsutstyr til gode treningsøkter

Du finner et stort utvalg av både essensielt tilbehør – fra sokker og hansker til ryggsekker og håndklær – og treningsutstyr til damer til svært spesifikk bruk, som yogamatter og terrengsykkelbriller.