alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Volleyball · Menn

 
[50]
1 / 2
Sideav 2

Volleyballutstyr til menn

Volleyball er en av verdens mest populære idretter, og noe man både kan gjøre for moros skyld på sene sommerkvelder og tilbringe en hel livstid for å mestre. For å kunne spille trengs det strengt tatt bare en ball og et nett – et så ukomplisert utgangspunkt at selv den minst erfarne kan ha det gøy på volleyballtrening – men for å bli god, trengs det samspill, spenst, smidighet og styrke, og gjerne også klær, sko og volleyballutstyr til menn av høy kvalitet. Du finner et stort utvalg volleyballutstyr til menn i nettbutikken – fra essensielle elementer som sko og knebeskyttere, til sports-BH-er, solskjermer og treningstøy, samt tilbehør som ryggsekker, bager og gymposer, sokker, pannebånd og håndklær.

Volleyballsko

Når du velger volleyballsko til innetrening, er det viktig at du velger sko som er spesielt utviklet for bruk innendørs. Selv om du i mange tilfeller kan bruke generelle treningssko til innetrening, finner du også mange som er spesielt designet for volleyballspill. Disse volleyballskoene er utviklet for å gi deg viktige egenskaper som stabilitet, ventilering og slitestyrke slik at du enkelt kan bevege deg raskt og lett, slik spillet ofte krever. En rekke volleyballsko har ventilerende mesh-overdel med forsterket TPU-integrert garn slik at materialet puster godt under intens trening, uten at dette sliter særlig på selve skoen. Se gjerne etter EVA-mellomsåle med Springblade-innlegg og en slitesterk yttersåle.

Knebeskyttere og volleyballutstyr til menn

Uansett om du spiller uformelt med venner, eller på konkurransenivå, er det ingen tvil om at knebeskyttere er en essensiell del av nødvendig utstyr til volleyball. Knebeskyttere fra adidas er utviklet spesifikt for volleyball med EVA-skumvattering og konturformet sokk, som sammen sikrer maksimal støtdemping. Se gjerne også etter fukttransporterende Climalite-materiale, som bidrar til at du slipper et ubehagelig og klamt fuktlag mellom huden og knebeskytterne når kampen blir intens.