alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Red X

 
[4]

Red X fotballsko til dedikerte spillere med høye krav

Dersom du ser etter avanserte fotballsko med fantastiske egenskaper, så har du truffet blink med red X. Dette er den populære og ikoniske fotballskoen X fra adidas i en stilig og iøynefallende rødfarge, perfekt for spillere som ønsker å yte sitt beste på banen. Skoene er som skapt for hastighet, takket være den lette følelsen du får med disse på beina. Mesh-overdelen omslutter foten og beveger seg sammen med deg, og du kan utføre kjappe manøvrer på et blunk. Du får god støtte hele kampen gjennom, slik at du kan sprinte over banen i full komfort.

Rød X fotballsko: Funksjon møter design

Rød er en farge som symboliserer mot, energi og kraft, og nettopp derfor er rød X fotballsko et ypperlig valg for deg som ønsker å kombinere funksjon med design. Det lekre utseendet er nok til at viljestyrken kommer strømmende ved å omtrent bare kaste et blikk på den sterke fargen. De gode egenskapene og funksjonene gjør at red X ikke bare ser bra ut, men også føles svært gode ut på heftige kamper og treninger. Den gode passformen gjør at skoene er svært responsive og du får god stabilitet. Du får også god bevegelighet i anklene, og dempede soner sørger for at du får suveren støtte rundt ankel, hæl og mellomfort.

Velg røde X sko med riktige knotter

Det er viktig at du velger knotter som er tilpasset det underlaget som du spiller på. X Indoor passer bra for innendørsspill, og de er utviklet for å skåne gulvet for skader. Firm Ground brukes til fast underlag, Artifical Grass brukes på kunstgressbaner og Turf kan brukes på på både grus- og kunstgressbaner. FG-fotballsko kan for eksempel skade kunstgressbaner. Dersom du spiller på ulike typer baner, anbefaler vi at du har flere fotballsko som du kan variere mellom.