alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: adidas Ultraboost

 
[28]
ULTRABOOST DNA RødULTRABOOST DNA Rød

ULTRABOOST DNA

Løping

Aktiv innovasjon med adidas UltraBoost på Black Friday

UltraBoost er ikke bare et symbol på innovasjon. Det er innovasjon i aktivitet. Tiår av undersøkelser og utvikling har gått inn i vår søken etter det perfekte mellomsåle-materialet, og vi har nådd målet med Boost. Denne teknologien har satt en ny standard innen industrien og finnes nå i en rekke forskjellige sko, fra sneakers til sandaler til nettopp UltraBoost – den første løpeskoen til å levere energiretur med hvert eneste steg! UltraBoost har simpelthen en respons av en annen verden, og gir dermed et enestående utgangspunkt for enhver løper. Slå til på Black Friday-salget på adidas UltraBoost!

Løpesko i høy ytelse

Trenger du en påminnelse om hvorfor du elsker å løpe? I så fall har du funnet riktig sko!  Med UltraBoost får du løpesko i høy ytelse, med en responsiv demping som gir følelsen av å kunne løpe i det uendelige. For en forsterket Boost-opplevelse, inneholder mellomsålen 20 % mer Boost, og med skreddersydd Fibre Placement får du en nøyaktig plassert innsydd forsterkning akkurat der du trenger det. I kombinasjon med en myk hæl i elastan og en komfortabel, strikket overdel i Primeknit+-materiale som sitter tett rundt foten som en sokk, vil du altså ha optimal passform og støtte mens du løper! Som en bonus for den miljøbevisste, er overdelen laget med Primeblue, bestående av oppsirkulert plastavfall fra Parley Ocean Plastic®. På toppen av det hele får du en fleksibel Stretchweb-yttersåle med Continental™-gummi, som gir deg ypperlig grep i underlaget. Høres bra ut, gjør det ikke? Skaff deg fantastiske adidas UltraBoost på Black Friday-salget!

Sørg for lang levetid

Ved kjøp av denne legenden av en sko gjør du en investering, og for å beskytte denne er du nødt til å gjøre en innsats. Aller først må du impregnere skoene før du bruker de første gang. Dette vil bidra til at skoene er rene lenger, samt beskytte dem mot vann og fuktighet. Regelmessig impregnering, ukentlig eller annenhver uke, vil så sørge for at dine adidas UltraBoost lever lenge og vel.