alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Black Friday: adidas Ultraboost til damer

 
[34]
Ultraboost Web DNA Sko
Ultraboost Web DNA Sko
Ultraboost 5 DNA Sko
ULTRABOOST_20 W
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 4.0 DNA Sko
Ultraboost 5 DNA Sko
Ultraboost Web DNA Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost 5 DNA Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
Ultraboost 1.0 rLEA Lab Sko
Ultraboost 1.0 DNA Sko
Ultraboost Web DNA Sko
ULTRABOOST WEB DNA
ULTRABOOST_20 W
ULTRABOOST 5.0 DNA SLIP-ONS
Ultraboost Slip-On DNA Sko
Ultraboost 1.0 DNA Sko
Ultraboost 5.0 DNA Sko
ULTRABOOST_S.RDY W
Ultraboost Slip-On DNA Sko
ULTRABOOST DNA
Ultraboost rLEA Lab Sko
Ultraboost Web DNA Sko
UB22 Crew Sokker
UB22 Crew Sokker

Prima prestasjon med adidas UltraBoost til damer på Black Friday

Fra fortau til bane til skogsti – uansett hvor man løper vil den rette løpeskoen for damer utgjøre stor forskjell når man skal øke hastigheten og jobbe mot målene sine. Da vil det nok regnes som en god nyhet at det nå er Black Friday-salg på adidas UltraBoost til damer. UltraBoost er utviklet med komplett komfort og prima prestasjon i fokus, og denne seneste evolusjonen i serien kan skryte av noen flotte oppdateringer. UltraBoost har nemlig en mellomsåle som forsterker Boost-effekten, da den øker energireturen med hele 20 %. Med denne uslåelige energireturen og en behagelig, sokkelignende passform, bidrar UltraBoost til å frigjøre den deilige følelsen av en godt gjennomført løpetur. Sjekk ut utvalget, og gjør et kupp på adidas UltraBoost til damer på Black Friday.

Maksimal komfort og fullkommen energiretur

UltraBoost er designet for å følge naturlig løpebevegelse, og vil bringe deg nærmere maksimal komfort og fullkommen energiretur enn noensinne. Du vil få en responsiv demping i første klasse, og skreddersydd Fibre Placement vil sørge for god støtte til mellomfoten. Med en myk hæl i elastan med 3D-hælramme, som blant annet bidrar til å fordele presset når man trår, i kombinasjon med en sømløs Primeknit-overdel som omslutter foten som en sokk, vil du ha suveren støtte og passform mens du løper. Det vil nærmest føles som om skoen hører til foten. Som om ikke det er nok, er overdelen også laget av Primeblue, et materiale laget av resirkulert plastavfall samlet opp langs kyst og strender. Hva venter du på? Få mer for pengene, og utnytt Black Friday-salget på adidas UltraBoost til damer.

La dine UltraBoost skinne

Denne legenden av en sko må tas vare på, og for å bevare den skinnende glansen er det et viktig steg som må gjennomføres. Det er selvfølgelig impregnering. Før første bruk, mens skoene enda er rene, må de impregneres grundig. På denne måten vil skoene holde seg rene lenger, i tillegg til at de beskyttes mot fuktighet og vann. Gjentar du impregneringen regelmessig vil dine adidas UltraBoost vare lenge.