alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Treningsjakker

 
[26]

Øk motivasjonen og komforten med adidas treningsjakker

Ser du etter en jakke som kombinerer fleksibilitet, varme og pustende egenskaper for suveren komfort? Da har du kommet til rett sted. adidas treningsjakker er det perfekte valget for alle treningsglade menn, damer og barn, som holder deg varm, tørr og komfortabel under hele treningsøkten. Hos oss finner du et bredt utvalg av forskjellige adidas treningsjakker i ulike utforminger, farger og størrelser, og du finner garantert noe som faller i smak i kolleksjonen vår. Ønsker du en tidløs og klassisk jakke? Gå for en ensfarget variant i svart, blått eller rødt som passer til det aller meste. Er det en mer iøynefallende modell du er på jakt etter, som virkelig skiller seg ut? Gå for jakker med stilige print eller knallfarger. Uansett farge eller mønster kan du være trygg på å uttrykke sporty eleganse uansett hvor du er, takket være det ikoniske Trefoil-emblemet og velkjente 3-Stripes fra adidas.

Bredt utvalg av flotte treningsjakker til herre, dame og barn

Hos oss finner du en rekke adidas treningsjakker til hele familien. Du kan for eksempel gå for en treningsjakke til barn med stående, ribbestrikket krage og stilige 3-Stripes på ermene. Til dame kan du velge en innsvinget og feminin variant i en pastellfarge, og til herre har vi en rekke tøffe modeller som garantert vil falle i smak. Sørg for å velge en treningsjakke som har plass nok til treningsklær under, men som ikke er for stor. Du skal ha god bevegelsesfrihet, men den skal ikke være "oversized".

Slik vedlikeholder du adidas treningsjakker

Treningsklær må som kjent vaskes ofte, men du kan ofte komme unna med å tørke av skitt og smuss fra jakken i stedet for å vaske den ofte. Dersom du må vaske den, er det viktig å følge vaskeinstruksjonene nøye slik at du tar vare på kvaliteten og materialene i jakken. Velg skånsomme vaskeprogrammer og skånsomt vaskemiddel for best resultat.