alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarte joggesko

 
[12]

Stilige svarte joggesko som passer til alt

Vi vet alle at svart passer til alt, og det gjelder også svarte joggesko fra adidas. Disse kan kombineres på uendelig mange måter for å skape ulike antrekk, og de kan brukes både til trening og til hverdags. Du kan for eksempel kombinere et par stilige helsvarte joggesko med et helsvart treningsantrekk for en elegant og tidløs look på treningssenteret, eller du kan bruke dem med iøynefallende treningstights og -topper for å skille deg litt ut. Ønsker du også å bruke disse fine og komfortable skoene på fritiden? Kombiner dem med kule chinos, en tøff olashorts eller en søt sommerkjole for en casual og sporty hverdagslook.

Slik vasker du joggeskoene dine

Hos adidas finner du et bredt utvalg av sorte sko for trening til både herre, dame og barn. Uansett hva slags treningsform du foretrekker, kan du være trygg på at du finner svarte sko som gjør treningen til en fryd. Med suveren demping og stilige detaljer som 3-Stripes og Trefoil-emblem vil du garantert føle deg vel.

Bredt utvalg av svarte sportssko fra adidas

Det er ingen hemmelighet at treningssko bør vaskes regelmessig, spesielt dersom du bruker dem ute. Hvordan du bør vaske dem, avhenger i stor grad av hva slags materiale de er laget av. Ofte kan det være lurt å gå til innkjøp av spesielle skopleieprodukter som passer til akkurat dine sko, slik at du er sikker på at skoene tåler behandlingen. Du bør i hvert fall skaffe deg en god impregnering, og impregner skoene før første bruk og deretter regelmessig når de er rene. De aller fleste sko kan imidlertid rengjøres med lunkent vann og en mild såpe, for eksempel grønnsåpe. Dersom skoene er våte etter vask, må du huske på å la dem tørke i romtemperatur. Hvis de tørker over en ovn eller lignende, kan du nemlig oppleve at sålene krøller seg innover.